Designul contemporan și cultura vintage și-au dat întâlnire weekendul trecut la V for VINTAGE 20

Procesul de instalare al versiunii V for VINTAGE 20 s-a finalizat cu succes: În weekendul 21 și 22 aprilie, V for Vintage, cel mai important târg de design contemporan și cultură vintage, a deschis publicului un spațiu dedicat creativității și inovației, în centrul orașului: The Landmark.

Fișierul de instalare: ne-am conectat pentru două zile cu designul contemporan, selecția de vintage autentic și creațiile studenților de la universitățile de arte și design din București, Cluj și Timișoara. Atmosfera efervescentă, 3 spații în care creativitatea și pasiunea au fost cărți de vizită, povești și zâmbete, toate încununează un weekend petrecut printre prieteni.

Noua versiune V for VINTAGE a oferit o perspectivă nouă, un #UPGRADE în design, tehnologie și mentalitate.

Am descoperit colecțiile de primăvară/vară și colecțiile capsulă ale celor 100 de designeri contemporani selectați de un juriu cu expertiză, ne-am petrecut ore întregi printre comorile bine păstrate expuse de cei 10 colecționari de vintage autentic, am admirat creativitatea studenților de la Universitățile și Facultățile de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara.

V for Vintage 20 înseamnă două zile de shopping alternativ, un loc dedicat comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

Pentru a finaliza procesul de instalare, efectuaţi un click pe Finish. Păstrăm conexiunea pentru ediția din toamnă.

#VforVINTAGE #UPGRADE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle