Cine este Evgenia Medvedeva, patinatoarea din Rusia care a fascinat la Jocurile Olimpice de Iarnă

Evgenia Medvedeva a fascinat publicul la Jocurile Olimpice de Iarnă, însă nu este prima dată când patinatoarea s-a făcut remarcată.

Cine este Evgenia Medvedeva, patinatoarea din Rusia care a fascinat la Jocurile Olimpice de Iarnă

Evgenia Medvedeva este o patinatoare din Rusia care a atras atenția în ultimii ani, atât datorită complexității exercițiilor făcute, cât și pentru temele pe care le abordează.

În vârstă de doar 18 ani, Evgenia a dominat podiumurile competițiilor de patinaj din 2015, de când a început să participe la seniori. Ea a fost neînvinsă până anul acesta, când în finala Jocurilor Olimpice de Iarnă de la PyeongChang, medalia de aur a fost câștigată de o altă favorită la tilu, Alina Zagitova.

Ce este atât de special la Evgenia Medvedeva? Ei bine, trebuie să urmărești reprezentațiile acesteia și vei înțelege cum a reușit să ajungă mereu pe podium. Patinatoarea are o abilitate unică de a combina sărituri triple cu grația unei balerine. Dincolo de exercițiile perfecte, Evgenia a impresionat de-a lungul timpului și prin imaginea pe care și-a creat-o.

Dacă alte patinatoare au ales să portretizeze personaje celebre în competiții, Evgenia are un program diferit, o muzică macabră și motive care amintesc de moarte. Programele sale sunt controversate, ea patinând chiar pe înregistrările audio din tragica zi de 11 septembrie, vocea președintelui George W. Bush auzindu-se în timpul Campionatului Mondial din 2017.

Alegerea sa a fost criticată, însă juriul a apreciat programul ei, câștigând aurul la fiecare competiție la care a participat.

Fascinația patinatoarei pentru moarte nu s-a oprit atunci. La Jocurile Olimpice de Iarnă de anul acesta, ea a patinat pe muzica lui Chopin, o nocturnă interpretată și de Natalia Karp, o supraviețuitoare a Holocaustului. Evgenia Medvedeva a declarat că acest program este o contemplare a morții clinice' și a momentului în care spiritul părăsește corpul. Patinatoarea chiar mimează ultima suflare.

Ea a patinat și pe melodia filmului Anna Karenina, auzindu-se și zgomotul trenului în fața căruia Anna Karenina se aruncă.

Cu toate acestea, Evgenia Medvedeva a arătat că este pasionată și de alte teme, de exemplu anime-urile. Ea a purtat costumul de Sailor Moon în 2017 în competiția Tokyo World Trophy.

Citește și:
Jocurile Olimpice de iarnă, în imagini pe care nu le vei uita prea ușor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle