Cele mai hot destinatii turistice

Daca vreti sa aflati cele cinci destinatii de vacanta aflate in top anul acesta, daca vreti sa stiti unde puteti merge pentru o vacanta de lux in care sa faceti scufundari sau trekking, atunci cititi mai departe.

Costa Rica

Mel Gibson si Michael Owen au deja o casa aici. Tom Cruise si Bruce Willis incearca sa gaseasca una. Unde? In Costa Rica, pe tarmul Oceanului Pacific. Costa Rica, cu iesirile sale la Oceanul Pacific si Marea Caraibelor, cu cele peste 50 de Parcuri Nationale si Teritorii de protectie a faunei si florei si cu speciile de animale si pasari rare ce mai traiesc inca in salbaticie, este pe cale sa devina una dintre cele mai sic destinatii de vacanta ale anului.

Cum nu toti turistii isi permit o proprietate personala in Costa Rica, marile lanturi hoteliere au planificat deja constructia unor noi ansambluri de cinci stele. Elegantul „Kiana Resort' te asteapta pe Playa Dominica. „One&Only Resort' au in plan un hotel in Cacique. Perechea Graf/Agassi va administra baza de tenis ce se va afla in incinta hotelului. Printul saudit Alwaleed bin Talal a ridicat deja sase case nou-noute. Pretul de pornire in „Kiana Resort' este de 120 euro/suite. www.kiana-dominical.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din turism