Cele doua cupe French Open isi asteapta castigatorii in cuferele lor Louis Vuitton

Sambata 10 iunie la ora 3:50, chiar inainte de inceperea meciului final feminin cu Simona Halep, actorul Alexander Skarsgard va cobori treptele cu faimoasa Coupe Suzanne-Lenglen si o va depune pe terenul unde Simona Halep va lupta pentru titlu.

Cele doua cupe French Open isi asteapta castigatorii in cuferele lor Louis Vuitton

Legendara cupa este adapostita in cufarul special Louis Vuitton, la fel ca si Coupe des Mousquetaires care va fi depusa duminica de Nicole Kidman pe terenul unde se va disputa meciul final masculin.

Acum peste 160 de ani, Louis Vuitton a inceput prin a crea cufere de calatorie revolutionare si, pana in ziua de azi, continua sa realizeze in atelierul istoric de la Asnieres cufere pe comanda speciala care protejeaza obiectele cele mai pretioase ale clientilor sai.

Cele doua cupe care vor fi decernate in acest week-end la Rolland Garros sunt lucrate cu minutiozitate de Maison Mellerio, cea mai veche casa de bijuterii din lume stabilita pe Rue de la Paix in Paris. Asemena „bijuterii” aveau nevoie si de niste cutii la fel de luxoase, care sa le protejeze peste ani.

Louis Vuitton si artizanii sai sunt foarte mandri sa realizeze cuferele pentru trofeele French Open, aceasta fiind deja o traditie pentru brandul francez
care, de ani de zile, realizeaza cutiile speciale pentru FIFA World Cup Trophy, America’s Cup, Rugby World Cup si America’s Cup Challenger’s Cup.

Foto: Trofeele Coupe Suzanne Lenglen si Coupe des Mousquetaires pe zgura emblematica de la Philippe Chatrier court. © Louis Vuitton / Sebastian Zanella

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle