Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 18 – 24 august

Incheie-ti vacanta asa cum se cuvine, cu muzica si filme din belsug.

Agenda: Cele mai interesante evenimente ale saptamanii 18 – 24 august

Luni, 18 august:

Azi incepe a noua editie ADfel, un eveniment organizat de IQads la Fabrica (strada 11 iunie nr. 50). De luni pana duminica sunteti asteptati pe terasa cu propuneri creative, happeninguri, activitati, parodii de reclame si studii de caz. Iar in primele trei zile, organizatii culturale, educationale, ecologice si sociale vor veni la Fabrica sa isi prezinte cat mai neconventional misiunile.

Marti, 19 august:

Marti, la Dianei 4, e seara in care aduci un prieten la film. Si nu doar tu. Noul eveniment a debutat cu filmul lui Nae Caranfil, Closer to the moon', iar regizorul isi aduce saptamana aceasta o prietena – pe Anca Damian, autoarea peliculei Crulic', cu filmul ei cu tot. Vizionarea incepe la ora 20.00 iar intrarea este libera.

Miercuri, 20 august:

La Acuarela, miercuri ai Jazz du Jardin, adica o formula speciala de jazz formata din Viorica Pintilie, Sorin Romanescu (chitara) si Paolo Profeti (sax), in aer liber, ca sa te bucuri cum se cuvine de o vacanta in oras. Pretul unui bilet este de 20 de lei.

Joi, 21 august:

De joi, la Durusa, in Maramures, incepe festivalul Durusa SummerHills, care va tine pana duminica. Departe de orice oras (Baia Mare este la 30 de kilometric distanta, iar Clujul, la 120), Durusa SummerHills este o galerie interactiva ce aduce publicului sunete, jocuri de lumini, umbre si culori, prin folosirea mediului natural, a materialelor organice si a propriilor corpuri. Afla mai multe despre ce aveti de facut acolo pe www.summerhills.ro.

Vineri, 22 august:

Vineri ajunge in cinematografe sequel-ul mult asteptat Sin City: A Dame to Kill For'. In regia lui Frank Miller si Robert Rodriguez, filmul ii are in distributie pe Joseph Gordon-Levitt, Bruce Willis, Jessica Alba, Josh Brolin, Eva Green, Mickey Rourke si Rosario Dawson, si promite sa fie, ca si pelicula initiala, un hit major al finalului verii.

Sambata, 23 august:

Inca de vineri a inceput in Herastrau, in zona Roaba de cultura, prima editie a festivalului international de muzica Bucharest GreenSound Festival. Din line-up fac parte nume ca Subcarpati, Alexandrina, Urma, Coma, Emil, BaBa ZuLa, Maria Raducanu, Steaua de Mare. Intrarea este libera.

Duminica, 24 august:

Daca iti pui o sumedenie de intrebari despre viata, poate nu ti-ar strica o vizita la Alandala, la Atelierul colectiv de ArtTerapie care se desfasoara in fiecare duminica. Organizatorii spun ca atelierele sunt menita sa deschida apetitul pentru explorare interioara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle