Top 10 conturi de Travel de pe Instagram pe care să le urmărești în 2018

ellede Stefana Macovei

Dacă și tu ești o pasionată de călătorii precum suntem și noi, atunci te invit să descoperi aceste 10 conturi de Travel de pe Instagram, care te vor face să-ți dorești să te afli într-un colț de lume parcă rupt din rai. Inspiră-te și lasă-te distrată de lumea fascinantă a travelling-ului!

Dacă și tu ești tot la fel de încântată de faptul că a venit momentul să te gândești la vacanța de vară, te invit să te lași inspirată de 10 conturi de Travel de pe Instagram, care, cu siguranță, îți vor oferi niște idei absolut magnifice.

Începe să-ți planifici concediul încă de pe acum, ca să nu te trezești în ultimul minut, când zborurile sunt extrem de scumpe iar hoteluri arhipline. Indiferent unde vrei să mergi în lume, întotdeauna va exista și varianta low-cost sau budget-friendly, ca atare nu ai nicio scuză să nu te aventurezi pe meleaguri necunoscute. Thailanda? Kenya? Columbia sau Islanda? Indiferent ce destinații ți-ai trecut tu pe Travel-To-List, merită să-ți vezi visul devenind realitate. Asta ne arată și aceste conturi de Travel de pe Instagram, care îți demonstrează, încă o dată, că nimic nu e în afara limitelor tale și că poți ajunge în locurile considerate de lux și cu puțini bani. Dar, în schimb, ai nevoie de o altă resursă esențială: imaginația și spiritul aventurii.

În ultima vreme cresc tot mai mult aceste conturi de Travel de pe Instagram și cred că îți poți da seama de ce: deschid porțile unei lumi altfel necunoscute, și ce e și mai fascinant, este că fiecare om care vede, să spunem, Turnul Eiffel, o face dintr-un alt unghi, o altă perspectivă, cu o altă lumină și observă alte detalii care i-au captat lui atenția.

Mă gândesc că vedem aceleași lucruri în fiecare zi, la comun cu alții și, totuși, fiecare le vede diferit. Asta este și frumusețea locurilor imortalizate de pe nenumăratele conturi de Travel de pe Instagram. Eu una nu mă pot sătura niciodată din a mă uita la Taj-Mahal, Colosseum sau Marele Zid Chinezesc.

Te invit, așadar, să arunci un ochi pe lista mea de conturi de Travel de pe Instagram pe care le urmăresc acum. Sunt convinsă că și tu mai poți adăuga la aceasta, căci niciodată nu strică un strop de inspirație în plus! Bon Voyage!

Citește și:

Cele mai cool conturi de Instagram ale pasionatilor de gatit

Foto: Instagram (cover @gypsea_lust)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din turism