3 moduri subtile în care poți flirta cu un bărbat (și nu te va uita niciodată)

Îți place un bărbat și ai vrea să îl abordezi, însă cum o poți face fără să fie foarte evident și, mai ales, fără să riști să te afli într-o situație stânjenitoare?

3 moduri subtile în care poți flirta cu un bărbat (și nu te va uita niciodată)

De câte ori nu ți-ai pus întrebarea dacă un bărbat te place sau nu? Deși recunoaștem, ni se întâmplă tuturor, există un alt lucru la care te poți gândi: cum să flirtezi (în mod subtil) în așa fel încât să fii sigură că nu te va uita foarte ușor.

De ce este mai important acest lucru? Ei bine, în momentul în care vei capta atenția unui bărbat în modul potrivit, acesta este mult mai probabil să se gândească să continue o conversație sau să te invite la o întâlnire, iar asta este ceea ce îți dorești, nu?

Și, trebuie să îți amintești un lucru important. Nu trebuie să faci un adevărat spectacol doar pentru ca un tip să te observe (de fapt, este indicat să nu o faci deloc), ci pur și simplu să îi acorzi semnele potrivite. Uită de clișeele din filme, jucatul cu părul și alte idei destul de penibile.

Zâmbește

Primul lucru pe care trebuie să îl faci dacă vrei să abordezi/să te abordeze un bărbat, este să îi zâmbești. Este un mod subtil de a flirta și are de fiecare dată rezultatele dorite. Pur și simplu când îl vezi zâmbește subtil și uită-te spre el de câteva ori.

Asigură-te că faci asta de mai multe ori, bărbații în general nu înțeleg mesajul imediat și, în plus, se pot gândi că ești doar prietenoasă.

Totodată, dacă acțiunea se petrece într-un club, încearcă să stai pe lângă el. Dacă tu i-ai zâmbit, iar apoi te-ai mutat în partea opusă a clubului, este puțin probabil să creadă că îl placi. Dacă se întâmplă ca acest bărbat să fie chiar un prieten de-al unei persoane pe care o cunoști, cu atât mai bine, vei putea ieși în compania lui de mai multe ori.

Dacă și el îți va zâmbi, încearcă să mențineți un contact vizual de câteva secunde, însă nu foarte mult, altfel va deveni o situație ciudată și nu îți dorești asta, nu?

Dansează!

Dansează pentru că vrei să te simți bine și pentru că te distrezi, însă nu o face, din nou, într-un mod în care vei atrage atenția tuturor persoanelor de lângă tine. Eventual, dacă ai suficient curaj, îi poți spune să danseze cu tine. Nu este nimic în neregulă cu asta.

Îndrăznește să îl saluți

Dacă nu este posibilă varianta din club, poți oricând să îl abordezi (doar dacă ți-a zâmbit înapoi). Poți să îi spui pur și simplu „Bună!” Da, știm, nu este un text impresionant, însă nici nouă nu ne plac acele replici stupide, așadar de ce nu ai alege o variană simplă? N-ai idee cât de multe relații au început de la conversații aparent banale.

Ia-o ușor și încearcă să fii cât mai naturală.

Citește și:
Ce fel de flirt ii place, potrivit zodiei

Foto: Imaxtree

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle