15 dintre cele mai detestate personaje de serial ale tuturor timpurilor

Fie că unele dintre ele sunt făcute pentru a fi displăcute, fie pur și simplu anumite trăsături nu rezonează cu tine și opiniile tale, cu siguranță există cel puțin câte un personaj din fiecare serial pe care l-ai văzut, de care să-ți amintești că te-a scos din sărite.

Acum, în era serialelor lansate practic pe bandă rulantă, când obsesia audienței cu cei ce se numesc antieroi este un fapt real, parcă ajungem să ne delectăm urând antagoniștii pe care îi avem în față. Și acest lucru a fost relativ neexplorat până în prezent, fapt ce denotă o nouă generație de actori incredibili, care te vor convinge cu totul de maleficitatea lor și pe care o să îi adori să-i detești. Însă uneori, scriitorii acestor seriale nu intenționează ca un personaj să câștige disprețul publicului, în aceste cazuri, actorul fiind cel responsabil pentru performanța sa slabă, sau pur și simplu personalitatea personajului său lăsând de dorit.

În orice caz, plecând de la „good girl” Rory Gilmore și ajungând la mult prea banalul vampir Bill Compton, ți-am pregătit o listă cu 15 dintre cele mai dezagreabile personaje de serial ale tuturor timpurilor.

Citește și:
Seriale noi cu care merită să îți pierzi timpul în 2019

Text: Monica Olaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle