Horoscopul zilei de 9 mai 2023

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 9 mai 2023

Începutul acestei zile este marcat de evenimente neașteptate. Îți dai seama cât este de important ca în această perioadă a vieții tale să fii foarte sigură pe ceea ce îți doresti. Ești tot mai conștientă de faptul că deciziile pe care le iei sunt riscante. Totul din jur te sperie. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 9 mai 2023

Deși într-un anumit fel, totul pare amorțit în jurul tău, este o perioadă potrivită pentru a-ți creiona noi obiective. Odată ce ai un plan structurat, și privirea de ansamblu va fi una mai clară. La birou, chiar la sfârșit de zi, este posibil să apară mici conflicte din cauza unor neînțelegeri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 9 mai 2023

Transparența este una din valorile la care ții foarte mult. În plan personal, zbuciumul emoțional de care ai avut parte începe să se atenueze. Raționamentul ia locul sentimentelor în cazul deciziilor pe care le iei astăzi și astfel reușești să vezi lucrurile cu mult mai multă claritate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 9 mai 2023

Pe termen lung vei avea doar de câștigat dacă vei exprima mai multă flexibilitate. Această zi nu aduce niciun pas înainte în ceea ce privește obiectivele tale profesionale. Astrele îți influențează într-un mod evident alegerile. Cariera ta se află într-un impas ”creat” chiar de tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 9 mai 2023

Ești foarte selectivă și suspectă în raport cu ceea ce auzi și ce vezi. Din această cauză ajungi să neglijezi nevoile emoționale ale partenerului. Acesta își va exprima clar punctul de vedere și nu-ți va lăsa loc de scuze. Este esențial pentru legătura dintre voi să vă definiți foarte bine limitele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 9 mai 2023

Dă-ți voie să trăiești ceea ce meriți! În plan personal nu te mai lăsa influențată de experiențele nefaste din trecut. Dacă astăzi ești pe punctul de a face o tranzacție importantă, ar fi bine să iei în considerare toate implicațiile pe care le presupune.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 9 mai 2023

Vibrațiile astrelor îți oferă exuberanță și armonie. Vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. În ceea ce privește cariera, vei avea parte de surpriza plăcută ca meritele tale să fie în sfârșit apreciate de  cei care contează pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 9 mai 2023

Începând cu această zi, alegi să te pui mereu pe primul loc și acest lucru te schimbă cu adevărat. Orice demers pe care îl vei face în acest sens are scopul de a te ajuta să îți recapeți vitalitatea și tonusul psihic. Deși se anunță o predare neprevăzută a proiectului la care lucrezi, consideri că deții controlul.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 9 mai 2023

Atunci când te afli în impas, ai nevoie de sfatul persoanelor dragi în care ai încredere, însă trebuie să te bazezi și pe intuiție. Vitalitatea și buna dispoziție îți înfrumusețează ziua. Reușești să treci cu brio peste toate provocările de care ai parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 9 mai 2023

Atunci când vine vorba de emoțiile pe care le trăiești în raport cu anumite lucruri, știi că acestea ajung să te definească. Astăzi te simți bulversată, obosită și pe alocuri dai naștere unor suspiciuni nefondate care devin sursa unor conflicte ciudate.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 9 mai 2023

Indiferent de modul în care avansează lucrurile în plan profesional, știi că ai susținerea celor dragi. Dintotdeauna ai fost o fire libertină. Gândurile, emoțiile și prejudecățile pe care le ai sunt mereu expuse într-un mod deliberat, fără a te gândi la consecințe.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 9 mai 2023

Lumea exterioară este astăzi complet distorsionată de puterea sentimentelor tale. În mintea ta au loc tot felul de scenarii în raport cu anumite persoane, deși nu cunoști mai nimic din ceea ce ele simt sau gândesc. Ești o fire ”alunecoasă”, plină de tot felul de anxietăți și pui mereu răul în față.
Articole astro