Horoscopul zilei de 2 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Nu reușești să gasești o persoană care să te ajute să îți stabilizezi viața sentimentală și acest lucru se proiectează negativ și asupra carierei. Așteptările pe care tu le ai de la un posibil partener depășesc orice capacitate de înțelegere sau acceptare. Este important, în primul rând, să îți dai seama de acest aspect.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Starea de confort emoțional pe care o resimți alături de cei în care ai încredere este un catalizator pentru echilibrul tău interior. Scopul acțiunilor tale de pe parcursul acestei zile este de a afla unde te afli din punct de vedere emoţional. Ai parte de o zi incendiară din cauza disputelor în mediul online care au loc între colegi și superiori.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Îți susții mereu prietenii pentru a rămâne încrezători în propriile visuri, dar uiți de propria persoană. În viața profesională te axezi destul de mult pe intuiție. Aceasta este prima ”verigă” prin care filtrezi informațiile. Anumite persoane din viața ta sunt ca o sursă inestimabilă de energie negativă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Mesajul care îți este transmis de astre în această zi este să îți urmezi intuiția. Deși ideile tale pot fi atipice, nimic nu trebuie să te oprească din drumul spre succes sau echilibru. Persoanele importante pentru tine vor fi întotdeauna un punct de referință în raport cu deciziile pe care le iei.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai atunci când se impune să iei decizii rapide! Chiar dacă timpul nu îți este favorabil, nu este cazul să te arunci la compromisuri pe care nu le vei  putea susține. Indiferent de dispoziția ta de astăzi, o să reușești să faci ceea ce ți-ai propus.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Ești o persoană geloasă și posesivă. Comportamentul tău este unul distructiv. Nimic din ceea ce faci nu este compatibil cu dorința de a avea o relație stabilă. Astăzi ai parte de întârzieri și schimbări bruște de situații. Tot ceea ce trăiești te va afecta destul de puternic, pe toate planurile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Este indicat să aștepți puțin timp înainte de a-ți declara sentimentele pentru cei pe care îi consideri importanți pentru tine. Mai multă precauție din acest punct de vedere te poate feri de dezamăgiri pe termen lung. Toate lucrurile trebuie să se întâmple într-un anumit ritm. Nu încerca să grăbești acest proces.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Astăzi alegi să elimini din viața ta lucrurile neesențiale. De asemenea, faci tot ceea ce este nevoie pentru a-ți îndeplini obiectivele profesionale. Deși colegii de birou nu îți sunt pe plac, eviți cât poți de mult conflictele cu ei. Ai nevoie de armonie în jur pentru a face față provocărilor.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Vrei întotdeauna să deții controlul. Din această cauză ai senzația că nimic din ceea ce se întâmplă în jurul tău nu are o consistență autentică. Cei din jur nu contenesc să te critice pentru acest mod de a percepe lumea. Dacă alegi să mergi la birou, nu se întâmplă nimic notabil pe parcursul acestei zile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Te simți neglijată de anumite persoane importante pentru tine. Chiar dacă faci eforturi în acest sens, sentimentele tale sunt exprimate destul de stângaci. Se anunță o zi agitată din cauza predărilor care au loc. Totul din jur se petrece la o viteză mult prea mare pentru a reuși să ții pasul așa cum ți-ai dori.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Se pare că ai nevoie de o altfel de recunoaștere la nivel intim. Starea ta interiroară este greu de descifrat de către persoane care nu te cunosc în detaliu. Dacă astăzi vei fi la birou, începi munca cu o dorință ușor nesăbuită de a te face remarcată cu orice preț.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 2 aprilie 2020

Ești sensibilă și mereu ingrijorată pentru toți membrii familiei. O mare parte dintre ei întâmpină dificultăți, de toate felurile, în aceasta perioadă. O bună parte din probleme sunt temporare însă, iar acest ”proces de grijă”, pe tine te face să uiți complet de propria persoană.
Articole astro