Horoscop săptămânal: 9 – 15 septembrie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9 - 15 septembrie 2019

Chiar dacă uneori ești mai sensibilă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Îți displace foarte mult atunci când ajungi să te plângi de tot ceea ce este în jurul tău, negându-ți cu încăpățânare orice deschidere spre fericire. Ai persoane care te înțeleg și te susțin, dar schimbarea trebuie să pornească întotdeauna de la fiecare dintre noi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9 - 15 septembrie 2019

Confruntările, tensiunea acumulată și lipsa de timp petrecut alături de partener v-a adus într-un punct critic. Mercur, gardianul tău astral, te va acompania pe orice drum alegi să pășești. Chiar dacă orice compromis pe care îl faci îți oferă si posibilitatea de a afla lucruri noi despre sine, această dinamică nu trebuie să devină un laitmotiv pentru tine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 - 15 septembrie 2019

La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți în tot felul de moduri. Relația pe care ai construit-o în timp alături de cel ales va fi pusă din nou la încercare. Ai grijă cum acționezi de această dată!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9 - 15 septembrie 2019

Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îți aducă împlinirea pe care tu o vizualizezi, trebuie să acționezi. Acesta poate fi un punct din care să pornești în îndeplinirea propriilor visuri. Pe parcursul acestei săptămâni reușești să pui în aplicare orice idee îți traversează mintea, indiferent de riscurile care se identifică pe parcursul procesului.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9 - 15 septembrie 2019

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. A discuta cu onestitate despre propriile sentimente te poate ajuta să afli și tu lucruri noi despre propria persoană. Nu mai fi atât de categorică în raport cu persoanele cu care lucrezi, chiar dacă ești de părere că tu definești cel mai bine problemele cu care se confruntă echipa.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 - 15 septembrie 2019

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele ”retușuri”, mai ales atunci când vine vorba de echilibrul emoțional. Firea ta mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață caracterizat de adrenalină și emoții puternice. Deși te simți rănită de unele persoane, în aceste zile nu vei fi dispusă să vorbești despre starea ta emoțională.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9 - 15 septembrie 2019

Astrele sunt destul de agitate din punct de vedere energetic, dar pentru tine lucrurile sunt foarte clare. Obiectivele pe care le ai în plan profesional se definesc de la o zi la alta, iar toate proiectele personale îți aduc împlinirea pe care ți-o doreai. Deși spre sfârșitul săptămânii vei fi nevoită să anulezi o călătorie în interes de serviciu, te vei bucura de mai mult timp petrecut alături de cei dragi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 - 15 septembrie 2019

Deși nu știi să ”joci” de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte va fi dedicată dezvoltării personale. Weekendul se anunță încărcat cu tot feluri de taskuri administrative, dar cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 - 15 septembrie 2019

Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci în raport cu propriul sine. Mai mult ca niciodată vrei să îți expui vulnerabilitățile tocmai pentru ca cei din jur să îți ”panseze” rănile. Dacă îți dorești un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca odată cu noua oportunitate de care ai parte, și atitudinea ta să fie una diferită.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 - 15 septembrie 2019

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai, iau amploare. Știi să te faci apreciată de cei din jur, dar asta nu este suficient în contextul profesional în care te afli. Din păcate, în compania în care lucrezi primează nepotismul și satisfacerea propriilor nevoi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 - 15 septembrie 2019

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Pe parcursul următoarelor zile îți va fi mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat, știu acest lucru despre tine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9 - 15 septembrie 2019

Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Indiferent de context, pentru tine este important să acționezi. Pui în balanță într-un mod foarte eficient lucrurile astfel încât întotdeauna să obții ceea ce îți dorești.
Articole astro