Horoscop săptămânal: 9-15 august 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 9-15 august 2021

Lucrurile se precipită destul de mult pe plan personal. Atunci când credeai că ai ajuns la un echilibru, îți dai seama că acest sentiment nu este de fapt unul autentic. În familie au loc în fiecare zi conflicte pe care nu reușești să le înțelegi. Mai mult decât atât, agitația în care te transpun te fac să te retragi și să te concentrezi pe propria stare de bine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 9-15 august 2021

Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional. Încearcă să privești lucrurile în perspectivă și nu te lăsa "cucerită" de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 9-15 august 2021

Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor. Ai nevoie de apreciere constantă din partea celor din jur pentru a fi în armonie cu propria persoană. Această condiționare este periculoasă pe termen lung. În weekend este de preferat să te odihnești, renunțând la planurile stabilite.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 9-15 august 2021

Chiar dacă te simți constrânsă de anumite reguli, încearcă să îți dai seama de importanța lor. În perioada următoare vor exista conflicte definitorii pentru relația ta actuală. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările tale ating un apogeu greu de atins. Este important să îți dai seama de aceste exagerări.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 9-15 august 2021

Frica de eșec te ține în spate pe plan profesional. Ajungi să simți prea multă presiune pe umerii tăi. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața ta personală și carieră. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale. În zilele care urmează, nu poți vorbi despre încredere în viața ta.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 9-15 august 2021

Starea emoțională din această săptămână poate fi de fapt acea nevoie de repaus pe care o trăim cu toții odată cu încheierea unui capitol important. Schimbările în mare viteză vor fi parte activă din activitatea ta zilnică. Ești mult prea sensibilă pentru societatea în care trăim. Duci bătălii dure cu propriile sentimente și emoții.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 9-15 august 2021

Vorbești deschis despre modul în care urmează să acționezi și faci cercetări amănunțite în acest sens. Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută să faci față provocărilor de care ai parte zi de zi. Intriga pe care o resimți în anumite relații de prietenie te face să fii mult mai atentă la propriile emoții.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 9-15 august 2021

Venus va fi destul de activ în casa familiei. Vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții. În fața ta se așterne o lume întreagă ce se lasă explorată. Zilele acestei săptămâni se află sub influența dorinței de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații, deși știi că în acest moment al vieții nu este loc de o asemenea pauză.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 9-15 august 2021

Modul în care se aliniază planetele în perioada următoare te va face să pierzi controlul asupra propriului echilibru. Ești mult prea categorică cu anumite persoane, deși știi că acest comportament atrage după sine doar reacții negative, și nu afecțiune sau înțelegere. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 9-15 august 2021

Pentru zodia ta, nu există o perioadă mai bună a anului în care să îți îndrepți atenția către familie și propriile nevoi emoționale. Deși este posibil ca în anumite contexte în care te vei afla să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți din punct de vedere profesional.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 9-15 august 2021

Pe parcursul zilelor următoare nu este indicată confruntarea directă. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pe moment. Această săptămână este una "luminoasă" pentru tine. Indiferent de ceea ce vei trăi, armonia se va întoarce în viața ta. Nu poți face nimic pentru a-i schimba pe cei din jur. Nu despre asta este vorba.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 9-15 august 2021

Convingerea în raport cu ceea ce îți dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Acest proces de auto-descoperire în care te afli este generator de stări confuze și de multe întrebări la care nu ai răspuns. Ai răbdare cu tine!
Articole astro