Horoscop săptămânal: 7-13 mai 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 7-13 mai 2018:

Succesul îți este garantat pe parcursul întregii săptămâni. Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, dar energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional. Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Faci multe excese, de toate felurile.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 7-13 mai 2018:

În ultima perioadă ai avut parte de multe împliniri în plan emoțional. Deși starea de spirit din următoarele zile este destul de confuză, reușești totuși să îți menții intactă motivația în plan profesional. Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de multe conflicte. Acest lucru este în avantajul tău.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 7-13 mai 2018:

Energia venită din partea lui Saturn te va determina să îți menții standardele foarte ridicate, chiar dacă uneori simți că ar fi binevenit un compromis. Familia îți înțelege poziția socială pe care o adopți. Cu toate astea, unii au tendința să te critice destul de dur. În zilele următoare reușești să scapi de presiunea care ți-a apăsat pe umeri de ceva timp. Te axezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru echilibrul tău interior.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 7-13 mai 2018:

Viața sentimentală e cam plictisitoare în raport cu ceea ce ai tu nevoie. Faci tot ceea ce-ți stă în putință pentru a transforma energiile negative pe care le resimți în unele pozitive. Nu îți dorești să schimbi oamenii, însă poți alege cât de mult te vei lăsa influențată de ei. Zilele acestei noi săptămâni aduc cu sine destul de multe situații problematice. Cu toate astea, bumerangul de emoții pe care l-ai resimțit în ultime zile începe să se calmeze.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 7-13 mai 2018:

Pe parcursul zilelor următoare nimic din ceea ce trăiești nu va fi sigur. În raport cu cei din jur vei fi foarte fermă atunci când va veni vorba de cea mai mică greșeală. Contradicțiile din mintea ta vor rămâne o enigmă pentru partenerul tău. Nici tu nu înțelegi mare lucru din acțiunile tale. În ciuda acestor lucruri, constați că modul în care comunici cu partenerul este din nou așa cum ți-ai dorit. Emoțiile și sentimentele tale își regăsesc echilibrul.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 7-13 mai 2018:

Este posibil să fie nevoie să faci o schimbare radicală în viața ta. Chiar dacă îți este greu, o vei face fără ezitare dacă ajungi să simți că este spre binele tău. Deși nu o să-ți placă să recunoști acest lucru, aparențele vor conta destul de mult în cadrul unui context social în care te vei afla pe parcursul acestei săptămâni. Indulgența de care dai dovadă în anumite momente poate să fie în dezavantajul tău.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 7-13 mai 2018:

Acorzi multă atenție regulilor sociale și morale. Indiferent de contextul social în care te afli, te ții mereu de cuvânt atunci când faci o promisiune. Această săptămână îți oferă oportunitatea de a face lucrurile diferit. Partenerul te sprijină în toate deciziile pe care le iei, nu trebuie să îți fie frică de acest aspect. Determinarea de care dai dovadă va face ca viața profesională să se dezvolte exact așa cum planifici.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 7-13 mai 2018:

Obiectivele tale sunt dificil de atins. Este important să îţi menţii motivaţia la cote maxime, indiferent de stresul psihic pe care îl resimți în cadrul activității de la birou. În plan personal nu reușești să investeşti prea multă energie. În aceste zile ai nevoie de liniște în acest sector al vieții, mai ales că partenerul tinde să fie destul de conflictual. Este esențial pentru relația dintre voi ca lucrurile să fie cât mai clare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 7-13 mai 2018:

Această săptămână nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi. Problema ar fi că lași problemele personale să îți afecteze motivația și implicarea în ceea ce faci. Cu toate astea reușești să îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până vineri seara reușești să finalizezi toate task-urile de care ești responsabilă la birou. În weekend vei reuși să te odihnești cu adevărat pentru că ai mare nevoie de asta.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 7-13 mai 2018:

Tot ceea ce trăiești în zilele următoare te ajută să descoperi lucruri noi despre tine ca și persoană. Acest proces în care te-ai antrenat nu te poate ajuta decât să te dezvolți într-un mod armonios. Zilele de weekend se anunță a fi provocatoare în ceea ce privește cariera. Ești invitată la un eveniment de networking la care îți dorești mult să participi și vei reuși să intri în contact cu persoane importante din domeniul în care profesezi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 7-13 mai 2018:

În fiecare dimineață alegi să te încarci cu energie pozitivă printr-un program intens de sport pe care te gândești să îl introduci în tabieturile zilnice. Chiar dacă programul de pe parcursul săptămânii este destul de încărcat, nu eziți să te implici și în dezvoltarea personală. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 7-13 mai 2018:

Adevărul poate fi mult prea dureros uneori. Sunt situații în care preferi să acționezi cu toată prudența posibilă pentru a evita conflicte nebănuite. Dezvoltarea profesională trebuie să devină o prioritate pentru tine. Chiar dacă nu te simți a fi pregătită pentru succes în acest sector al vieții, trebui să îți pui în valoarea abilitățile. Timpul este cel mai important aliat al tău atunci când vine vorba de experiențele dureroase pe care le trăiești.
Articole astro