Horoscop săptămânal: 4-10 iulie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 iulie 2022

Neînțelegerile pot fi destul de frecvente în perioada care urmează. Vor fi situații dificile pentru tine, mai ales că există și implicații emoționale. Ești o fire pașnică și nu știi, de cele mai multe ori, cum să manageriezi disputele. Planetele îți sugerează să fii mai precaută în plan profesional. Îți anulezi de prea multe ori planurile personale pentru a fi prezentă la birou.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 iulie 2022

În fiecare zi a vieții tale, te bucuri cu o inocență autentică de tot ceea ce ai parte și asta te menține fericită. Atunci când vine vorba de planul profesional și de contracte importante, încearcă să ceri și părerea unei persoane care nu este direct implicată. Este de preferat să ai o vedere de ansamblu cât mai unitară și obiectivă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 iulie 2022

Prezența Soarelui rămâne destul de activă pe parcursul acestei săptămâni. Vei avea parte de mult romantism și tandrețe. Le meriți din plin! Inspirația îți conduce acțiunile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac. Anumite evenimente pot aduce în prim plan trecutul, dar nu te lași absorbită în niciun fel de acest lucru.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 iulie 2022

Începutul acesta de săptămână este unul liniștit. Niciun eveniment nu te ia prin surprindere. Totul pare amorțit în jurul tău. Ai în fața ta o mulțime de oportunități, perspective și visuri de îndeplinit. Te lași condusă de emoția care îți traversează corpul. Spre zilele de weekend au loc câteva schimbări importante în ceea ce privește partea profesională.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 iulie 2022

Agitația de la birou este de necontenit și pe parcursul acestei săptămâni și pare că nimic nu se va schimba în acest sens nici în perioada următoare. Vin multe proiecte care trebuie organizate. În plan personal, treci prin evenimente greoaie din punct de vedere emoțional. Este nevoie să îți dai voie să simți tot ceea ce va veni către tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 iulie 2022

Din păcate, conflictele sunt inevitabile în această perioadă. Deși încerci să nu te lași afectată de ele, te întrebi totuși care este poziția pe care ar trebui să o adopți în raport cu ceea ce se întâmplă. Chiar dacă dezvoltarea personală a devenit pentru tine un scop în sine evident, nu îi lași pe cei din jur să fie prea intrusivi în ceea ce te privește.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 iulie 2022

În ceea ce privește starea emoțională în care te afli de ceva timp, ai nevoie de timp și spațiu pentru a găsi răspunsuri la întrebările care dau sens propriei vieți. Spre partea a doua a săptămânii ești mai încărcată decât de obicei cu sarcini profesionale. Proiectele la care lucrezi te țin peste program la birou. Într-adevăr trebuie să înveți să îți organizezi mai bine activitatea.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 iulie 2022

Deși în zodia ta Mercur va ocupa cea mai mare parte a timpului o poziție retrogradă, siguranța de sine este cea care te va ghida în tot ceea ce faci. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni. Rămâi la fel de conectată emoțional la cei dragi, te ocupi de toate proiectele pe care le ai în derulare și reușești chiar și să te răsfeți cu tot felul de lucruri sau activități preferate.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 iulie 2022

În zilele care urmează, Venus va pulsa în sectorul financiar. Este posibil să fii intrigată de modul în care decurg lucrurile în acest sens. Vestea bună este că tranziția în care te afli este de scurtă durată. Vei reuși să te redresezi destul de repede. Nu îți place să lucrezi cu prietenii deoarece consideri că un conflict profesional poate duce la destrămarea relațiilor.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 iulie 2022

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. În zilele care urmează vei încerca să implementezi în tot ceea ce faci un sistem de organizare mai riguros. Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 iulie 2022

În perioada care urmează, nu știi de ce, dar îți dorești să păstrezi aparențele în raport cu viața personală. Deși treci prin clipe dificile, consideri că nu ai nevoie de spectatori sau oameni care nu au nicio legătură reală cu tine care să încerce să îți dea sfaturi. Echilibrul interior este ceva ce doar tu vei reuși "să reconstruiești".

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 iulie 2022

Este posibil ca în raport cu mai multe proiecte de la birou să revizuiești planul inițial. Unele modificări par să fie esențiale pentru ca lucrurile să se armonieze. Energia negativă pe care o recepționezi de la cei din jur ajunge să fie din ce în ce mai apăsătoare. Este posibil să fie nevoie să te distranțezi de anumite persoane din viața ta.
Articole astro