Horoscop săptămânal: 4-10 aprilie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 4-10 aprilie 2022

Prieteniile al căror rost nu vei reuși să îl mai înțelegi te vor forța să renunți la ele. Contextele profesionale în care te vei afla te vor scoate constant din zona de confort. Ai multe proiecte în derulare și simți că nu avansezi. O să fii mai blândă cu tine atunci când vei ajunge să te iubești cu adevărat. Nu ești prea aproape de asta.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 4-10 aprilie 2022

Atunci când lucrezi cu limite, îți dai seama că îți este mult mai ușor să te "protejezi". De multe ori vei fi pusă în postura de a alege între rațiune și intuiție, dar tu vei rămâne veșnic recunoscătoare capacității de a te ghida după cea din urmă. Săptămâna aceasta a lunii aprilie te aduce tot mai aproape de obiectivele profesionale.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 4-10 aprilie 2022

Curiozitatea de care dai dovadă mereu te "protejează" de ceea ce se numește rutină. Niciodată nu ai trăit o astfel de dinamică și nici nu îți dorești asta pentru tine. Dorința de a fi în armonie cu cei din jur te aduce mai aproape de familie. De cele mai multe, vei alege să treci peste orgolii și vei căuta împăcarea.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 4-10 aprilie 2022

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere și să nu le mai analizezi acțiunile.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 4-10 aprilie 2022

Orice opinie personală poate declanșa conflicte, mai ales în context profesional. A adopta o atitudine mai diplomată poate fi o decizie înțeleaptă. În câteva zile ale acestei săptămâni, alte priorități, pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula, te fac să uiți de propriile nevoi. Cum îți demonstrezi tu zi de zi iubirea de sine?

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 4-10 aprilie 2022

Ești într-o alergare continuă, nu duci lucrurile la final și te simți presată de unele aspecte fără noimă. Poate în spatele acestei dispoziții de a fi mereu în acțiune se află de fapt un mecanism de apărare. Când a fost ultima data când ți-ai dat voie, cu adevărat, să fii bine cu tine? Merită o mai mare atenție răspunsul la această întrebare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 4-10 aprilie 2022

Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții. Prosperitatea financiară de care ai parte în prezent te ajută să faci unele ajustări necesare propriei vieți. Îți lași propriile visuri să prindă contur deoarece prin intermediul lor te menții "vie".

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 4-10 aprilie 2022

De cele mai multe ori, energia negativă pe care o "recepționezi" de la cei din jur te poate bloca în planul acțiunii. Firea ta mult prea empatică este mai mereu în dezavantajul tău. Cunoști foarte bine această parte a personalității tale și nu te dezici de ea. Este o parte importantă din tine pe care o onorezi cu asumare zi de zi.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 4-10 aprilie 2022

Modul condiționat în care îți oferă unii oameni afecțiune te face să îți pui întrebări extrem de dure în raport cu proprie identitate emoțională. Simți ca și cum ești mai mereu la dispoziția celor din jur. Este ca un fel de blocaj care nu te lasă să privești cu claritate către propria persoană. Mai ales având în vedere evenimentele din această săptămână, poate merită să rămâi mai mult cu tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 4-10 aprilie 2022

Se pare că pentru tine devine din ce în ce mai obositor modul în care faci lucrurile. Intuiția îți spune că trebuie să "pierzi" controlul asupra unor aspecte pentru a descoperi lucruri noi despre propria persoană. Soarele și Jupiter te vor menține destul de concentrată pe viața ta profesională. Intențiile tale sunt mereu bune, dar modul în care acționezi lasă de dorit.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 4-10 aprilie 2022

Este indicat să fii mai superficială atunci când vine vorba de cei din jur sau de modul în care alegi să le satisfaci nevoile. Visurile pe care le ai în plan personal ar trebui creionate într-o formă mai accesibilă în raport cu resursele pe care le deții în prezent. Nimic nu este de pentru totdeauna, nici măcar dezamăgirea pe care o vei resimți în zilele următoare.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 4-10 aprilie 2022

Chiar dacă distanța față de anumite persoane este de mii de kilometri, sentimentele nu par să cunoască această noțiune de spațiu. Atunci când la mijloc există încredere și autenticitate, timpul și distanța nu pot combate intensitatea trăirilor. Pe parcursul acestei săptămâni, interacțiunile cu cei din jur îți vor aduce multe împliniri.
Articole astro