Horoscop săptămânal: 3 – 9 mai 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 3 - 9 mai 2021

Te intrigă unele din discuții pe care le ai la birou. Îți dai seama că mulți dintre cei cu care lucrezi zi de zi nu te ajută să crești din punct de vedere profesional. Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi sub nicio formă. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 3 - 9 mai 2021

Cariera are de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Faci alegeri iraționale și fără sens. Consecințele nu vor întârzia să apară. Venus va fi destul de agitat în zilele următoare și va reuși să te scoată din zona de confort. Poate ai nevoie de o mică vacanță. Cu siguranță într-un moment de repaus vei găsi răspunsuri la anumite întrebări pe care ți le pui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 3 - 9 mai 2021

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic. Energia dezorganizată a lui Venus are tendința să te agite destul de mult. O persoană din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o resimți. Orice început este cu siguranță o sursă puternică de anxietate. Încearcă să fii mai precaută cu privire la ceea ce alegi să comunici celor din jur.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 3 - 9 mai 2021

Succesul este de partea ta atât timp cât rămâi persoana consecventă dintotdeauna. În zilele următoare lucrurile capătă un nou sens pentru tine. Te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine își "reface" puterile. Intrigile care au loc la birou nu fac decât să îți alimenteze sentimentul de neapartenență pe care îl resimți de ceva timp.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 3 - 9 mai 2021

Datorită reușitelor de care ai parte în zilele următoare, vei afla lucruri noi despre propriile limite. Indiferent de modul în care cei din jur se raportează la tine, știi că și tu ești responsabilă de anumite percepții. Chiar dacă săptămâna aceasta este încărcată din punct de vedere profesional, și satisfacția pe care o resimți este pe măsură.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 3 - 9 mai 2021

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Saturn este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 3 - 9 mai 2021

O viață socială intensă este foarte importantă pentru vitalitatea ta. Nu trebuie să faci niciun compromis în acest sens, chiar dacă în această perioadă tot ceea ce ține de socializare este mai mult în plan online. Ai vrea ca cei din jur să te "audă", dar tu nu ești dispusă să îți expui vulnerabilitățile. Ești o fire spontană și asta te ajută totuși să te adaptezi destul de repede oricărui context.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 3 - 9 mai 2021

Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Chiar dacă se pare că nu mai ești atât de exigentă ca altădată, tot ai multe așteptări. În orice interacțiune de care ai parte, tu trebuie să obții ceva. Pașii tăi sunt calculați, iar rigiditatea de care dai dovadă nu este înțeleasă de ceilalți.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 3 - 9 mai 2021

Chiar dacă astrele nu sunt întotdeauna precum un ghid de care ai avea nevoie, acțiunile tale au cu siguranță și un factor predictibil. Cei dragi se așteaptă ca tu să fii ca un "vulcan în erupție" în aceste zile. Chiar dacă multe lucruri se vor precipita pe ultima sută de metri, îți este foarte clar ceea ce ai de făcut. Iar concesiile cu siguranță nu sunt binevenite.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 3 - 9 mai 2021

Ai senzația că, în mod indirect, ești invitată constat la a face tot felul de introspecții în raport cu deciziile luate în trecut. Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur. Te ții departe de orice fel de intrigi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 3 - 9 mai 2021

Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dar poate tu nu ești pregătită pentru asta acum. Mai important decât atât, tot ceea ce urmează să faci trebuie să pornească din propriul suflet. Este o "condiție" esențială!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 3 - 9 mai 2021

Reușitele profesionale se întrevăd la orizont. Tot ceea ce faci pentru cei din jur are un grozav impact pozitiv și asupra propriei persoane. În ceea ce te privește, nimic nu rămâne fără rezonanță. Modalitatea în care analizezi lucrurile, contextele, persoanele care te descurajează, denotă simț al responsabilității față de sine. Grija în raport cu ceea ce reprezinți este ceva ce trebuie prețuit.
Articole astro