Horoscop săptămânal: 28 iunie – 4 iulie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 iunie - 4 iulie 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, știi întotdeauna care îți sunt prioritățile. Cu toate astea, uneori te lași acaparată de ideile celor din jur și alegi, inconștient, să "pășești" pe drumul altora. Îți dorești alte lucruri pentru tine. Indiferent de cât de mare este dorința, nu reușești să ieși din zona de confort. Cel mai probabil, nu vei reuși niciodată să nu te mai complaci.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 iunie - 4 iulie 2021

Ai nevoie de o nouă motivație pentru a face ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. A te îndepărta în mod echilibrat de anumite persoane din viața ta poate scoate la iveală lucruri importante despre propriile limite. Atunci când relațiile pe care le ai îți aduc mai multe frustrări decât împliniri, nimic nu este mai potrivit decât să te îndepărtezi.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 iunie - 4 iulie 2021

Sunt anumite relații din viața ta asupra cărora te vei "opri" mereu, dar fără nicio rezoluție. Nu le vezi finalitatea, dar nu reușești să le mai percepi nici sensul pe care îl au în viața ta. Acest fapt te intrigă destul de mult. Indiferent că suntem de acord sau nu cu acest adevăr, avem puterea să modificăm "șinele" propriului drum.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 iunie - 4 iulie 2021

Deși este posibil ca în anumite contexte să nu reușești să îți expui ideile, în această săptămână te mulțumești cu șansa de a cunoaște oameni deosebiți. Reușitele celor din jur te motivează și mai mult să îți urmezi propriile visuri. Determinarea cu siguranță nu îți va lipsi. În afară de asta, este nevoie să apară și oportunitățile potrivite.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 iunie - 4 iulie 2021

Simți o mare ușurare psihică atunci când lucrurile iau forma pe care ți-o dorești. Indiferent de zona de interes în care activezi, ai nevoie să faci pași calculați pentru a atinge obiectivele creionate. Pentru fiecare dintre noi, viața este un carusel. Nimic din ceea ce facem nu poate fi întru totul controlat.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 iunie - 4 iulie 2021

Te simți blocată în tot felul de gânduri și senzații. Demotivarea și lipsa de energie pe care le resimți te fac să te afunzi în rutina de zi cu zi. Propriul confort ar trebuie să fie mereu primordial. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, îi rănești pe cei din jur prin prisma atitudinii delăsătoare pe care o ai.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 iunie - 4 iulie 2021

Chiar dacă de multe ori nu îți dai seama de această dinamică, simți nevoia să deții controlul în cadrul relației personale. Acest aspect ți se reproșează mereu. A nu fi mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în jurul tău îți conferă o stare de anxietate. Cu siguranță, în spatele acestei emoții se află un blocaj profund.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 iunie - 4 iulie 2021

Având în vedere atracția energetică dintre planetele Saturn și Pluto, zilele următoare vor fi caracterizate de aventură și riscuri. Ai tendința să ieși tot mai des din starea de confort tocmai pentru a testa anumite limite. De multe ori, este posibil să ieși rănită din aceste acțiuni. Indiferent de acest aspect, pentru tine face sens tot ceea ce trăiești.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 iunie - 4 iulie 2021

În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Mai mult decât atât, capacitatea ta de a te adapta imprevizibilului le conferă celor din jur posibilitatea de a crea în raport cu tine relații autentice și prospere. Ești unul dintre cei mai buni negociatori pe care îi are echipa și îți place acest statut.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 iunie - 4 iulie 2021

Chiar dacă de cele mai multe ori găsești soluții creative la situațiile în care te afli, ai nevoie și de certitudine. Lipsa de control asupra anumitor aspecte îți poate induce o stare de anxietate. Planurile de vacanță sunt bine conturate în mintea ta. Tot ceea ce mai trebuie să faci este să rezervi locul unde îți dorești să ajungi alături de partener.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 iunie - 4 iulie 2021

În jurul tău sunt multe oportunități, însă tu te simți restricționată în acțiuni. În spatele acestei judecăți se află un blocaj care te împiedică să te organizezi mai bine pentru a face tot ceea ce îți dorești. Atunci când este necesar, adresează întrebările pe care le ai în minte pentru a fi sigură de realitatea care te înconjoară.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 iunie - 4 iulie 2021

Convingerea în raport cu ceea ce îţi dorești te ajută să faci întotdeauna ca lucrurile să se întoarcă în favoarea ta. În acest moment, te afli într-un punct de cotitură al carierei. Ți-ai dori să poți să o iei de la capăt în alt domeniu de activite. Cuvintele sunt principalul tău inamic atunci când vine vorba de situațiile conflictuale.
Articole astro