Horoscop săptămânal: 28 februarie – 6 martie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 28 februarie - 6 martie 2022

Atunci când vine vorba de achiziţiile pe care le faci, încearcă să fii mai calculată. Ai nevoie de bani în perioada care urmează pentru cheltuieli imprevizibilie, dar și pentru vacanţa pe care o plănuieşti. În raport cu anumite persoane devii mult prea intruzivă. Cei de lângă noi au nevoie de spațiu pentru a fi cu ei, iar ție îți este destul de dificil să respecți această nevoie.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 28 februarie - 6 martie 2022

Te axezi destul de mult pe propria experienţă atunci când este cazul să iei decizii. Nu simţi nevoia să le permiți celor din jur să îşi susţină punctul de vedere cu privire la alegerile pe care le faci. Atunci când te afli în mijlocul unor situaţii tensionate ai nevoie de mai multe informaţii pentru a reuşi să găseşti rezolvarea cea mai rapidă.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 28 februarie - 6 martie 2022

Atunci când vine vorba de viața ta profesională, ai fost mereu pe poziţie şi ai reuşit să profiţi de toate oportunităţile de dezvoltare care ţi-au ieşit în cale. Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Această săptămână va fi despre grija pentru cei din jur.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 28 februarie - 6 martie 2022

În perioada care urmează vei avea o stare de spirit extrem de jovială, de pozitivă şi prezenţa ta încântătoare va atrage suficient de mult atenţia celor din jur. Deși consideri despre sine că ai capacitatea de a fi autentică, unele relații se prăbușesc sub ochii tăi. Nu întotdeauna este vorba despre autenticitate.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 28 februarie - 6 martie 2022

Multe proiecte pe care le coordonezi necesită mai multă minuțiozitate. Toate "revoluția" pe care o trăiești în plan emoțional are drept scop recâștigarea încrederii în sine, dar și în cei din jur. Analizezi mult prea mult chiar și acele lucruri care sunt de sine stătătoare. Oferă-ți ție și celor din jur spațiul necesar pentru înțelegere și acceptare a propriilor emoții!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 28 februarie - 6 martie 2022

Motivația de a face mai mult și mai mult pare să scadă în intensitate. De multe ori, îți pui singură piedici doar pentru că nu ești sigură pe ceea ce reprezinți. Atunci când familia are nevoie de tine, ești mereu prezentă. Dedicarea ta absolută nu este însă apreciată. Evenimentele acestei săptămâni sunt potrivite pentru a readuce în viața ta entuziasmul de altădată.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 28 februarie - 6 martie 2022

Fără să îți dai seama de acest lucru, te lași cucerită de vorbe goale. Chiar dacă știi că promisiunile care ți se fac nu vor ajunge niciodată să se transforme în realitate, rămâi în anumite relații doar din cauza fricii de a renunța. Este bizar că tocmai tu acționezi în această manieră. Niciodată nu ai ales această cale de mijloc.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 28 februarie - 6 martie 2022

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur în aceste zile. Starea de armonie se instalează în viața ta. Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Propriul confort este mereu primordial. Ești ok cu acest lucru și nu vrei să îți mai explici comportamentul în fața nimănui.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 28 februarie - 6 martie 2022

Ești o personalitate puternică și tot ceea ce ți se întâmplă are un efect pozitiv asupra motivației tale. Dintotdeauna ai căutat să îți depășești limitele și îți reușește acest lucru. A vorbi deschis despre ceea ce simți este esențial pentru armonia ta psihică. În zilele acestei săptămâni este indicat să rămâi ancorată în stare de armonie interioară pe care o resimți.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 28 februarie - 6 martie 2022

Zilele care urmează sunt esenţiale pentru viaţa ta deoarece vei avea parte de provocări la care nu te aştepţi şi trebuie să fii pregatită să le faci faţă, chiar daca este posibil ca uneori să fii luată prin surprindere. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în aceste momente deoarece te ghidează şi te ajută să iei cele mai bune decizii.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 28 februarie - 6 martie 2022

A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară. Nimic din ceea ce faci sau simți nu este în van. Trebuie să te încrezi mai mult în propria intuiție. În plan profesional cu siguranță ești capabilă de reușite extraordinare. Chiar dacă sprijinul persoanei iubite este important pentru tine, lipsa lui nu te va opri din a-ți urma visurile.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 28 februarie - 6 martie 2022

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Sunt sectoare în viața ta în care achizițiile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Ești într-o continuă căutare de indicii care să îți sugereze drumul pe care trebuie să pășești.
Articole astro