Horoscop săptămânal: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Odată ce ai ajuns într-un punct riscant, este important să te "propulsezi" cu determinare către zona în care îți dorești de fapt să ajungi. A sta prea mult pe gânduri poate încetini anumite reacții, iar efectele vor fi dificil de manageriat. Stăpânirea de sine este cheia succesului în astfel de contexte.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Chiar dacă nu te simți confortabil făcând acest lucru, pentru cariera ta este important să preiei inițiativa și să vorbești cu mai multă încredere pentru sine. Într-adevăr, nu te simți pregătită să faci față unei noi provocări profesionale. Asta nu înseamnă însă că nu te vei descurca excepțional. Trebuie doar să ai mai mult curaj!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

În anumite relații din viața ta, nu mai este vorba despre a avea încredere în cel de lângă tine. Acum ceea ce contează pentru tine este modul în care tu te simți în relația respectivă. Dacă depui efort mult prea mare pentru a te face acceptată, văzută, validată de cel din fața ta, este evident că tot ceea ce vă leagă nu este de fapt deloc autentic.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

De cele mai multe ori, viața ta emoțională este dată la o parte. Interesele profesionale sunt cele care vor prima dintotdeauna. Ești conștientă de acest adevăr și, în sfârșit, te simți și împăcată cu ceea ce simți. Sunt anumite persoane care încearcă cu orice preț să îți urmeze pașii. Acest aspect te încântă, dar te și obosește.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din cercul vicios care s-a creat în timp în raport cu o anumită persoană. Nimic din ceea ce faci nu îți va aduce echilibrul de care ai nevoie. Indiferent de ceea ce îți promiți, te lași iar și iar "trasă în spate" de aspecte banale ale relației respective.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Marte îți dă astăzi curajul de a te confrunta cu propriile slăbiciuni. Aceasta este prima mutare pe care trebuie să o faci pentru recâștigarea stimei de sine de altădată. Ziua aceasta se anunță a fi dificilă din punct de vedere profesional. Vei fi pusă în contexte tensionate și care te vor obosi psihic.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Deși ai tendința să generalizezi starea de dezamăgire pe care o vei resimți la începutul acestei săptămâni, trebuie să fii conștientă de faptul că sunt persoane care merită încrederea și afecțiunea ta. Inspirația îți conduce acțiunile pe parcursul întregii zile. Lucrurile se așază și aranjează într-o manieră care îți este pe plac.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

De prea multe ori, în contextele în care ajungi fără să îți dorești asta, nu este despre tine. Încerci să îți distragi atenția de la propriile neajunsuri emoționale, profesionale, personale și te lași acaparată de misterul vieții celor din jur. Nimic nu este diferit față de viața ta, doar aparențele îți creează o asemenea imagine distorsionată.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Investești în dezvoltarea personală și ești pregătită să faci față provocărilor pe care le presupune acest proces. Te încrezi mult în propria persoană și de fapt de aici pornește și motivația ta. Ești convinsă că niciun obstacol nu te va opri să îți atingi obiectivele, cu precădere în această perioadă a vieții tale.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Agitația socială din jur te indispune și parcă nu mai ai dispoziția necesară de a face totul într-o fugă continuă. Modul în care te raportezi la propriile eșecuri te ajută să adopți o atitudine tolerantă și empatică față de sine. Acest aspect este esențial pentru "a supraviețui". Lucrurile pe care încerci să le faci pentru sine sunt de fapt cele mai prețioase.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Anumite contexte în care te vei afla îți vor oferi răspunsul pe care îl căutai de ceva timp în raport cu viața profesională. Este posibil ca ceea ce faci în prezent să nu te reprezinte cu adevărat. Deși preocupările tale de zi cu zi sunt dintre cele mai variate, pe alocuri tot vei avea tendința să simți că te "sufoci" în rutină.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie - 3 octombrie 2021

Vitalitatea pe care o resimți te ajută să te ții de planurile pe care le ai stabilite, atât în plan profesional, cât și personal. Atunci când există contradicție între acțiunile tale și ceea ce simți, observi că îți este greu să te explici. În ultima perioadă te concentrezi tot mai mult pe contrabalansarea acestor aspecte.
Articole astro