Horoscop săptămânal: 25-31 octombrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25-31 octombrie 2021

Pe parcursul acestei săptămâni te vei axa foarte mult pe activitățile intelectuale de zi cu zi. Mai mult decât atât, te vei implica în tot felul de evenimente sociale care dezbat subiecte ce te atrag foarte mult datorită misterului în jurul cărora își construiesc esența, precum astronomia, psihologia sau filosofia.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25-31 octombrie 2021

În ultima perioadă viața pare că te provoacă foarte mult într-un sens negativ. Contextele în care te afli îți oferă tot felul de motive pentru a fi deprimată și dezamăgită. Colegii de la birou te susțin în demersurile pe care vrei să le faci pentru modificarea unor proceduri de lucru. Se pare că, datorită susținerii lor, inițiativa ta va avea succes.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25-31 octombrie 2021

Încerci cât poți tu de mult să lași de la tine și să fii mai flexibilă în ceea ce privește comunicarea cu persoanele din jur. Indiferent de modul în care acționezi însă, îți dai seama că te confrunți cu indiferența celorlalți. Atunci când acționezi într-un anumit sens, ar fi de preferat să faci ceea ce simți.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25-31 octombrie 2021

Orice nou gând pe care îl ai se potrivește într-o părticică a vieții tale! Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. În anumite situații ajungi chiar tu să îi încurajezi și să îi inspiri pe cei din jurul tău. În situații conflictuale, încearcă să adopți o atitudine detașată și să fii mai puțin agresivă verbal.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25-31 octombrie 2021

Astrele încearcă să pulseze destul de mult în casa familiei, dar tu ești conștientă că focusul tău din acest moment este pe partea profesională. Atunci când vine vorba de anumite prietenii, ai nevoie de emoții puternice, pozitive și autentice. Acest comportament face parte din terapia personală în care te afli în această perioadă.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25-31 octombrie 2021

Ambianța din relație nu e foarte plăcută din cauza configurației planetare actuale. Aceasta îți este potrivnică întru totul. Sunt foarte probabile diferențele de opinie, ba chiar și confruntările mai violente. Daca ești singură, în zilele următoare vei avea parte de mai multe întâlniri care te vor intriga.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25-31 octombrie 2021

Din cauza stării emoționale pe care o resimți în aceste zile, tot ceea ce trăiești ți se pare tot mai greu de îndurat. Te simți tristă și neînțeleasă. Este momentul să îți setezi noi priorități, mai ales in viața personală. Implicarea ta absolută în tot ceea ce faci este posibil să fie în defavoarea ta.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25-31 octombrie 2021

În următoarea perioadă îţi va fi destul de dificil să te redresezi din punct de vedere emoţional. Trecutul romantic încă îşi menţine ancorele în prezentul tău. Întrebările fără răspuns continuă să te intrige destul de mult. Nu reușești să renunți la ele. Încearcă să nu te mai minţi atunci când vine vorba de sentimentele tale.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25-31 octombrie 2021

Responsabilităţile pe care le ai în plan profesional te ţin concentrată asupra jobului cea mai mare parte a timpului. Nu profita totuşi de acest context pentru a lăsa în plan secund viața personală! Atunci când vine vorba de alegeri, este important să te gândești la propriul confort. Acesta trebuie să primeze întotdeauna.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25-31 octombrie 2021

Nu are niciun rost să începi săptămâna cu o dispoziţie negativă, mai ales dacă acest lucru se datorează unor persoane care ţi-au demonstrat în timp că nu îţi apreciază dedicarea. Tot ceea ce ai făcut pentru ele vorbește de fapt despre valorile pe care le ai. Până la urmă, tot ceea ce contează este să fii bine cu tine.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25-31 octombrie 2021

În zilele care urmează, astrele conlucrează alături de tine în tot ceea ce întreprinzi. Deşi nu reuseşti să îţi dai seama de tot ceea ce trăieşti în momentul de faţă, o întâmplare care va avea loc spontan te va ajuta să iei o decizie în favoarea binelui tău emoţional. La birou te aștepți la noi provocări care să te intrige.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25-31 octombrie 2021

Majoritatea deciziilor pe care este necesar să le iei vizează proiectele tale de viitor. Te simți îndreptățită să faci lucruri pentru tine. Dacă va fi nevoie să rămâi peste program la birou, va trebui să vorbești despre acest lucru cu partenerul de viață. Din această cauză, planurile voastre împreună vor avea de suferit pe alocuri.
Articole astro