Horoscop săptămânal: 25 – 31 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 25 - 31 ianuarie 2021

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine sau de la prieteniile pe care le-ai legat în timp. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur, în primul rând, îți fac rău ție. A trăi totul prin reflexia acțiunilor celorlalți poate fi extrem de dureros și neverosimil.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 25 - 31 ianuarie 2021

În această săptămână astrele te provoacă să îți exersezi tot mai mult starea de armonie interioară. Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Prieteniile adevărate din viața ta sunt adevărate comori pe care le prețuiești mai mult decât orice.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 25 - 31 ianuarie 2021

Te concentrezi pe propria "vindecare" și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sens pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent. Anumite relații sau legături emoționale merită o a doua șansă. Atunci când ceea ce faci se opune adevăratelor sentimente, trebuie să fii precaută cu privire la alegerile pe care urmează să le faci.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 25 - 31 ianuarie 2021

Îți dai seama cât de mult s-a schimbat starea ta de spirit în ultima perioadă. Oricum ar fi, tot ceea ce urmează să trăiești în plan sentimental se anunță a fi fabulos. Un Pluto destul de prezent în viața ta va reuși să te echilibreze din punct de vedere emoțional. Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 25 - 31 ianuarie 2021

Bazează-te pe prieteni în acest început de săptămână. Indiferent de ceea ce ți se întâmplă, vor fi acolo pentru tine și-ți va fi foarte ușor să le ceri ajutorul de care ai nevoie. Tu și partenerul de viață sunteți mai mult sau mai puțin pe aceeași lungime de undă în zilele care urmează. Amândoi veți comunica cu ușurință ceea ce simțiți sau ceea ce vă nemulțumește. Este un pas important pentru relația voastră.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 25 - 31 ianuarie 2021

Anumite lucruri de care ai parte ți se par ireale, dar cu toate astea fac parte din realitate ta. De cele mai multe ori ai nevoie de momente de introspecție pentru a reuși să îți dai seama care sunt resursele interioare de care dispui în momentul prezent pentru a trece peste provocări. Această săptămână este importantă pentru tine deoarece vei reuși să ieși mult mai mult din zona de confort. Această acțiune îți aduce multe împliniri.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 25 - 31 ianuarie 2021

Viața familială pare a fi un vulcan în zilele de luni și marți, iar "erupția" este una destul de iminentă. Miercuri și joi va trebui să iei decizii, dar nu o face din punct de vedere financiar deoarece nu este o perioadă propice pentru cheltuieli. Atunci când ești pusă în postura de a face alegeri în detrimentul propriei persoane, o vei face cu ușurință.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 25 - 31 ianuarie 2021

Atunci când vine vorba de familie, ajungi să recunoști că nu te mai dedici ca altădată planurilor pe care le ai stabilite împreună cu cei dragi. Poate sună copilăresc, însă tot ceea ce trebuie să faci în această perioadă este să îți dai voie să simți. Ești blocată în esența anumitor întâmplări de care ai avut parte și încă acționezi prin prisma lor.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 25 - 31 ianuarie 2021

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera are și ea de suferit de pe urma instabilității tale emoționale. Ideea de "echilibru interior" a ajuns să fie o utopie pentru tine. Evenimentele care au loc în viața ta nu te fac decât să crezi din ce în ce mai mult în tot ceea ce reprezintă eșecul. Intuiția se pare că "lucrează" la cote maxime în aceste zile.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 25 - 31 ianuarie 2021

Se pare că orice nou gând pe care îl ai se încadrează într-o manieră perfectă într-o părticică a vieții tale! Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți constant cum să privești totul cu mai multă maturitate, indiferent de provocări. Viața ți-a scos întotdeauna în cale oameni de calitate și acest lucru este de neprețuit.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 25 - 31 ianuarie 2021

Încearcă să treci cât de ușor poți peste zilele de luni și până joi, atunci când energia ta intelectuală va crește dramatic și vei fi capabilă să analizezi într-un mod fidel toate lucrurile din jurul tău. Chiar dacă firea ta emoțională pare puțin rigidă spre sfârșit de săptămână, tot vei fi capabilă să înțelegi prin ce trec persoanele care-ți sunt apropiate. Oferă-le susținerea și sprijinul de care au nevoie!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 25 - 31 ianuarie 2021

Nu este vorba că ai făcut tu ceva în mod deosebit, dar te "scalzi" într-o atmosferă destul de tensionată, mai ales la începutul săptămânii. Așteaptă-te ca din această cauză interacțiunile cu ceilalți să fie și ele la fel de tensionate. Miercuri si joi le vei petrece în apropierea unei persoane care te înțelege așa cum ai tu nevoie să o facă. Weekendul este programat pentru cei din familie.
Articole astro