Horoscop săptămânal: 23-29 martie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 martie 2020

Încă din primele zile ale săptămânii ai senzația că energia și implicarea sunt concentrate pe direcții total greșite. Nimic din ceea ce trăiești nu îți aduce împlinirea de care ai nevoie. Faci ceva greșit. Vei descoperi o sursă mare de ambiguitate și în raport cu viața personală, iar totul în jurul tău pare să conlucreze împotriva echilibrului tău interior.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 martie 2020

"Căderile" pe care le vei trăi pe parcursul acestei săptămâni te vor ajuta să simplifici lucrurile în favoarea ta. Ai nevoie să revizuiești anumite aspecte organizatorice pentru a evita să mai ajungi în impas. Weekendul este concentrat pe viața socială, în special pe cea romantică. Ai dispoziție de flirt, vei petrece timp cu partenerul de cuplu sau familia și vei încerca să te remarci în orice context în care te vei afla.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 martie 2020

Influența pe care o primești pe parcursul săptămânii din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă uneori poate fi un comportament riscant.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 martie 2020

Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Anumite relații care și-au pierdut din însemnătate pentru tine par să prindă din nou contur în zilele următoare, dar asta nu înseamnă că ești pregătită să oferi o a doua șansă. În plan profesional este nevoie de inițiativă pentru a-ți atinge obiectivele.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 martie 2020

În această săptămână ai idei noi pentru renovarea casei, vrei să te apuci de câteva cursuri de dezvoltare personală, petreci mult mai mult timp în compania familiei. Încă o dată nu știi dacă să acționezi sau să rămâi rezervată în raport cu mai multe aspecte importante din viața ta. Ideea de aventură este ceva ce te atrage constant.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 martie 2020

Firea mult prea calculată te îndeamnă să te privezi de un stil de viață prea exuberant. Modalitatea prin care te sustragi de la tot felul de responsabilități creează despre tine o imagine socială destul de "alunecoasă". Atunci când majoritatea este de acord cu tine, simți că deții controlul asupra propriei vieți. Ai mereu nevoie de confirmare socială.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 martie 2020

Nu îți este atât de dificil pe cât crezi să te adaptezi noilor contexte, dar nu înțelegi de ce parcă te lași "învăluită" de această idee. Atunci când cei din jur au nevoie de sprijinul tău, toată determinarea ta se îndreaptă spre susținerea lor. Deși întâmplările de care ai parte în plan personal și pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 martie 2020

Trăiești o perioadă dificilă, tensionată. Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri. În timp ce toată lumea pare să acționeze disperat în ceea ce privește cariera, la tine orice pas este calculat. Nu îți asumi riscuri. Iubești ceea ce faci și acest lucru te ajută să iei decizii înțelepte, chiar dacă o situație anume nu îți oferă prea multe posibilități.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 martie 2020

În viața personală ai destul de multe tabieturi care te ajută să scapi de stresul cotidian. O "curățare emoțională" zilnică este un bun aliat atunci când vine vorba de vitalitate și sănătate psihică. Nu ești deschisă la ideea de colaborare mutuală. Lucrurile trebuie să ia întotdeauna forma pe care ți-o dorești. Tot ceea ce se întâmplă trebuie să graviteze în jurul tău.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 martie 2020

Fiecare dintre noi are un bagaj emoțional pe care îl "cară" zi de zi. Pentru a rămâne mereu în frunte presupune multă autodisciplină și creionarea în detalii a obiectivelor pe care le ai. Chiar dacă uneori ești mai sensibilă raportat la anumite aspecte, nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 martie 2020

Pe parcursul acestei săptămâni reușești să pui în aplicare orice idee îți traversează mintea, indiferent de riscurile care se identifică pe parcursul procesului. A discuta cu onestitate despre propriile sentimente te poate ajuta să afli și tu lucruri noi despre propria persoană. Nu mai fi atât de categorică în raport cu persoanele cu care lucrezi!

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 martie 2020

Chiar dacă ești de părere că tu definești cel mai bine problemele cu care se confruntă echipa din care faci parte, experiențele pe care le vei trăi te vor "invita" la flexibilitate. Problemele celor din jur îți acaparează din nou existența și uiți de tine. Weekend-ul te găsește într-o dispoziție mult prea apatică pentru a face orice altceva în afară de a te odihni.
Articole astro