Horoscop săptămânal: 23-29 august 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 23-29 august 2021

În această săptămână îți îndrepți atenția către viața de familie. Simți că agitația de la birou te-a îndepărtat mult de cei dragi. De asemenea, ai nevoie de timp cu tine. Deși sunt multe contexte în care ai nevoie de confirmare socială, rămâi o fire independentă și individualistă. Aceste caracteristici ale personalității tale fac destul de dificilă colaborarea cu cei din jur.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 23-29 august 2021

Deși majoritatea deciziilor pe care le iei te scot totuși din zona de confort, îți asumi acest lucru. Sentimentele pe care le ai în raport cu o anumită persoană te "forțează" să redescoperi esența legăturii dintre voi. Este posibil să nu mai crezi în ceea ce vă unea odată. Indiferent de ceea ce trăiești în această săptămână, tu vei rămâne în centrul acțiunilor tale.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 23-29 august 2021

Chiar dacă modul în care vei răspunde provocărilor poate fi catalogat ca fiind unul neconvențional, nu vrei să dai explicații pentru comportamentul tău. Te simți cu adevărat susținută de câteva persoane importante pentru tine și asta va face diferența. În sfârșit, te simți capabilă să îți asumi riscuri pe care altădată le-ai fi ignorat.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 23-29 august 2021

Deși nu știi să "joci" de pe o poziție defensivă, sunt situații în care te lași ghidată de intuiție. Prima jumătate a săptămânii, în mare parte, va fi dedicată dezvoltării personale. Weekendul se anunță încărcat cu tot feluri de sarcini administrative, dar cu siguranță nu vei renunța la niciun plan stabilit cu persoanele dragi. Compania lor te vitalizează, în mod cert.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 23-29 august 2021

Alegi în mod conștient să rămâi detașată în raport cu anumite persoane sau situații. În prezent ai mare nevoie să te concentrezi pe rezolvarea unor probleme personale care nu mai suportă amânare. Având în vedere rutina în care trăiești zi de zi, ar fi indicat să încerci să experimentezi lucruri noi în weekendul care urmează.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 23-29 august 2021

Cei care vin și pleacă din viața fiecăruia dintre noi ne ajută să aflăm lucruri noi despre propria persoană. În foarte multe contexte în care te vei afla vei descoperi ce înseamnă acceptarea de sine necondiționată. A vorbi despre congruență și autenticitate cu persoane care nu cunosc acest mod de relaționare poate fi o "bătălie" dificilă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 23-29 august 2021

Nu e întotdeauna despre tine. Firea suspicioasă te face să trăiești tot felul de frământări, când de fapt lucrurile care au loc în jurul tău nu au nicio legătură cu tine. Atunci când vei simți că este momentul oportun, vei acționa într-o anumită direcție. Nu încerca să forțezi nimic. Influența pe care o primești din partea Lunii te face ca în zilele următoare să alegi între totul sau nimic.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 23-29 august 2021

Din ce în ce mai des te macină un gând… Consideri că lumea din jur nu poate simți empatie nici măcar în situațiile în care acest lucru este primordial. Poate este vorba de mult mai mult decât de un sentiment profund și că nimeni nu ne învață asta. La birou sunt lucruri pe care trebuie să accepți că nu le poți controla așa cum ți-ai dori. Asta înseamnă evoluție.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 23-29 august 2021

Asumarea de riscuri nu este despre a demonstra celor din jur diverse lucruri sau despre a fi mai presus… Acest aspect ține doar de propria persoană și de modul în care alegi să îți trăiești viața. Maniera degajată în care se desfășoară activitatea de la birou te ajută să îți exprimi opiniile. Acest mod de colaborare este unul pentru tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 23-29 august 2021

Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Indiferent de context, pentru tine este important să acționezi. Pui în balanță într-un mod eficient lucrurile astfel încât întotdeauna să obții ceea ce îți dorești și te împlinește.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 23-29 august 2021

Starea ta interioară este agitată și de aceea și comportamentul tău este unul evaziv și nesigur. Încercările celor din jur de a te ajuta nu își ating scopul. Consideri că nu ai nevoie de nimeni pentru a reuși să îți regăsești echilibrul. Îți acorzi timp. Ai mare încredere în propriul sine. În plan profesional, lucrurile decurg lin.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 23-29 august 2021

A fi mereu în mijlocul acțiunii este ceea ce te împlinește. În relația de cuplu, ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul, iar din punctul tău vedere, aceasta este principala voastră problemă. Chiar dacă vei încerca să inițiezi discuții lămuritoare în acest sens, totul se va solda cu și mai multă distanțare. Fii mai răbdătoare!
Articole astro