Horoscop săptămânal: 22-28 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 noiembrie 2021

Nu ai crezut niciodată în ideea de schimbare absolută, dar viața pare că îți cere cu insistență să faci unele "retușuri", mai ales atunci când vine vorba de echilibrul emoțional. Deși știi că ai suportul anumitor persoane, pentru tine este esențială validarea unei anumite persoane. Și nu o primești. Și asta te dezamăgește peste măsură.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 noiembrie 2021

Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult. Îți îndrepți atenția către propria persoană. Devii conștientă că deții resursele necesare pentru a materializa orice gând nebunesc care îți traversează mintea.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 noiembrie 2021

Familia este ca un fel de catalizator pentru starea ta armonioasă deoarece mereu îți oferă susținere necondiționată. Atunci când faci lucruri pentru cei din jur, este vorba despre emoții pe care le transpui în acțiuni. Îți place ceea ce faci din punct de vedere profesional și asta se vede în starea de împlinire pe care o resimți.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 noiembrie 2021

Ești pregătită întotdeauna pentru lucruri imprevizibile. La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru tine. Mergi până dincolo de propriile limite atunci când visurile tale se află la mijloc. Cariera este cea mai importantă constantă din viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 noiembrie 2021

Este mai mult decât evident faptul că lucrurile capătă un nou sens pentru tine datorită reușitelor de care ai parte. Te simți revigorată din punct de vedere psihic. Încrederea în sine pare să fie la cote maxime în această perioadă. Este momentul potrivit să te încrezi în propria intuiție și să faci acele demersuri care îți vor garanta reușita.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 noiembrie 2021

Ai nevoie ca cei din jur să își dea seama cât de intense sunt bătăliile pe care le duci în raport cu propriul sine. Mai mult ca niciodată vrei să îți expui vulnerabilitățile tocmai pentru ca cei din jur să îți "panseze" rănile. Dar se pare că acest adevăr este ceva de care tu nu ești conștientă cu adevărat. Te ascunzi în spatele unei măști meticulos construite.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 noiembrie 2021

Dacă îți dorești un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca, odată cu noua oportunitate de care ai parte, și atitudinea ta să fie una diferită. Ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai, dar asta nu înseamnă că aceste contexte nu te scot din starea de confort.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 noiembrie 2021

Deși ești o fire suspicioasă, înveți să trăiești cu ideile preconcepute care îți traversează constant mintea. A te elibera de anumite emoții negative a devenit imperios necesar pentru a fi bine cu tine. Atunci când alegerile pe care le faci vorbesc despre ceea ce este în sufletul tău, și schimbarea care survine este sustenabilă și reală.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 noiembrie 2021

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Îndemnul celor din jur de a face doar lucruri care te împlinesc ți se pare doar un clișeu. Pentru modul în care tu vezi viața, o astfel de abordare este complet neaccesibilă. Săptămâna aceasta va fi destul de dificilă în raport cu relațiile profesionale.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 noiembrie 2021

Nu vorbești prea des despre ceea ce simți, dar te aștepți ca cei apropiați să știe ceea ce simți. Este nedrept să ai o astfel de așteptare. Ideile pe care le ai par a fi sustenabile pentru schimbările care au loc la birou. Tot ceea ce trebuie să faci este să preiei inițiativa. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți întotdeauna o atitudine radicală.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 noiembrie 2021

Venus pulsează destul de mult în casa sănătății. Aceasta va fi prioritatea ta în perioada care urmează. Atunci când trebuie să aduci schimbări radicale propriei vieți, este nevoie de determinare și consecvență. Lași deoparte intrigile și te concentrezi doar pe lucrurile care aduc un aport important stării tale de bine.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 noiembrie 2021

Zilele noii săptămâni te vor face să resimți din plin efectul haosului din jurul tău. Capacitatea de a folosi sarcasmul pentru a ascunde tot felul de frustrări sau neajunsuri pare că se întoarce împotriva ta. Începi să fii tot mai dezamăgită de lucrurile care se întâmplă în jurul tău. Alegi din nou să te îndepărtezi de persoanele care nu îți satisfac așteptările.
Articole astro