Horoscop săptămânal: 22-28 mai 2023

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 22-28 mai 2023

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita mult mai mult în plan decizional. Va fi nevoie să te oprești puțin din caruselul în care te afli din punct de vedere energetic. Din păcate, insiști pe unele chestii despre care știi deja că nu vor fi niciodată așa cum îți dorești. A te "dezlega" de anumite promisiuni te poate ajuta să îți regăsești liniștea interioară.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 22-28 mai 2023

Venus pulsează destul de mult în casa sănătății. Aceasta va fi prioritatea ta în perioada care urmează. Atunci când este nevoie să aduci schimbări radicale propriei vieți, este nevoie de determinare și consecvență. Lași deoparte intrigile și te concentrezi doar pe lucrurile care aduc aport important stării tale de bine.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 22-28 mai 2023

Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană. Chiar dacă astrele nu sunt întotdeauna precum un ghid de care ai avea nevoie, acțiunile tale au cu siguranță și un factor predictibil. Pe parcursul acestei săptămâni încearcă să acționezi mai mult prin prisma rațiunii.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 22-28 mai 2023

Toate nevoile cu impact emoțional vor încerca să te "subjuge". În perioada următoare vei începe să îți faci planuri mult mai sustenabile în raport cu o serie de obiective care au rămas neîndeplinite. În plan profesional vei resimți multă agitație. Indiferent de parcursul pe care vei merge, vei avea oameni de încredere alături de tine.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 22-28 mai 2023

Fără să îți dai voie să accepți acest lucru, ești blocată în esența anumitor întâmplări din trecut. Încă acționezi prin prisma lor. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 22-28 mai 2023

Aparențele sunt totul pentru tine. Chiar și în cele mai importante relații din viața ta, tu te lași condusă și influențată de ele. Nu este suficient să crezi că totul va fi bine, atât timp cât acțiunile tale nu au suficientă energie pozitivă care să susțină aceste credințe. Zilele acestei săptămâni te ajută să fii mai organizată în plan profesional.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 22-28 mai 2023

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur odată ce starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine, îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 22-28 mai 2023

Neîmplinirea pe care o resimți în plan profesional se adâncește cu fiecare zi care trece. Atunci când vine vorba de relații, crezi din ce în ce mai mult în autenticitate, dar și în susținere și afecțiune reciproce. Intimitatea în cuplu este foarte importantă pentru tine. Începi să fii tot mai atentă la ceea te împlinește în viața personală.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 22-28 mai 2023

Chiar dacă sună ieșit din comun, ai putea începe săptămâna prin a "sparge" întregul set de reguli sociale pe care le urmezi. Atunci când nimic din ceea faci nu pare să îţi aducă fericire sau împlinire, acţionează! Chiar dacă a acționa presupune a renunța la atitudini sau persoane care te rănesc, nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță emoțională.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 22-28 mai 2023

Dacă îți dorești un altfel de start în ceea ce privește cariera, este important ca, odată cu noua oportunitate de care ai parte, și atitudinea ta să fie una diferită. Ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai, dar asta nu înseamnă că aceste contexte nu te scot din starea de confort.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 22-28 mai 2023

Ideea de a fi acasă în mijlocul familiei primește mereu o semnificație mult mai profundă pentru tine. Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică de persoane în care ai încredere deplină. Reușitele profesionale se întrevăd la orizont.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 22-28 mai 2023

Firea ta "alunecoasă" îi face pe cei din jur să nu îți acorde încrederea de care ai nevoie. Ai nevoie de încredere pentru a fi mai îndrăzneață în raport cu propriile visuri. De cele mai multe ori, te complaci într-o stare de spirit apatică și de aceea nici nu reușești să vorbești despre sine în termeni pozitivi.
Articole astro