Horoscop săptămânal: 20-26 decembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 20-26 decembrie 2021

Nici în această săptămână nu vei reuși să îți concentrezi atenția pe dezvoltarea personală. Alte priorități pe care pur și simplu nu le poți nega sau anula te fac să uiți de propriile nevoi. Sunt situații care îți vor provoca o stare intensă de frustrare, dar pentru moment tot ceea ce poți face este să vezi dincolo de lucrurile negative de care ai parte. Este important să rămâi răbdătoare și perseverentă.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 20-26 decembrie 2021

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire. Chiar dacă de multe ori ai tendința de a renunța la propria persoană în pofida altora, știi că tot ceea ce faci are drept scop o stare de echilibru interior.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 20-26 decembrie 2021

Îți dorești să poți vorbi deschis cu o anumită persoană, însă ceva te înfrânează. Propriul confort este mereu primordial. Relația cu părinții devine tot mai deficitară din punct de vedere emoțional deoarece și tu, și ei acționați prin prisma propriul ego. Poate este timpul să ierți și să dai fila acestei părți dureroase a vieții tale.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 20-26 decembrie 2021

Chiar dacă îți dorești autenticitate în viața ta, îți dai seama că nu reușești să faci compromisuri în acest sens. Prieteniile, care aveau la bază o structură fragilă, se dărâmă și astfel nimic din ceea ce a fost construit nu mai pare durabil. Cariera va fi alegerea ta întotdeauna. Știi asta despre tine și nu alegi sub nicio formă să susții altceva.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 20-26 decembrie 2021

Indiferent de ceea ce crezi despre sine, ai greșit mult prea mult față de o persoană importantă pentru tine. Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă. În plan profesional totul va decurge așa cum îți dorești, iar asta se va întâmpla doar pentru că ai preluat inițiativa.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 20-26 decembrie 2021

Comportamentul tău este unul pasiv-agresiv și asta îi va irita pe cei mai sensibili dintre interlocutorii tăi. În altă ordine de idei, unii oameni cu care vei interacționa vor lua decizia de a se îndepărta de tine. De cele mai multe ori promovezi o imagine falsă și asta dă de gândit celor care încearcă să mai aibă inițiative în ceea ce te privește.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 20-26 decembrie 2021

Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales atunci când cei din jur au nevoie de intimitate și înțelegere necondiționată. Ai un gol în stomac și știi că anumite momente din viața ta presupun stăpânire de sine. Atunci când lucrurile se află pe muchie de cuțit, știi că a te încrede în propria intuiție este de fapt ceea ce trebuie să faci.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 20-26 decembrie 2021

Mercur poate fi denumit ca fiind păzitorul tău ancestral. Pe parcursul acestei săptămâni vei încerca să aprofundezi cât poți de mult înțelesul sau semnificația anumitor relații din viața ta. Constant ești nemulțumită de cei din jur, iar această stare de spirit atrage după sine conflicte, reproșuri și nopți nedormite din cauza agitației interioare.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 20-26 decembrie 2021

Chiar dacă îți este dificil să faci asta deoarece nu ai un model de comportament în acest sens, acordă-ți timp și răbdare! Procesul de introspecție în care te afli de ceva timp este unul laborios și pentru ca rezultatele să fie notabile, este nevoie să treci prin toate etapele care-l definesc. Partenerul de viață este singura persoană de care ai nevoie atunci când nu mai ai încredere în tine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 20-26 decembrie 2021

În această săptămână este posibil să fii pusă în postura să insiști foarte mult atunci când este vorba de noile contracte pe care le vei încheia la birou. Cu toate astea, reușitele de care vei avea parte te vor ajuta să vezi premisele unei cariere reușite dintr-o perspectivă mai optimistă. Influența preponderentă a lui Saturn este palpabilă în viața ta de zi cu zi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 20-26 decembrie 2021

Ești pregătită în orice moment pentru orice compromis este nevoie, dar sunt situații în care trebuie să fii conștientă că nu poți să faci mai mult decât atât. De prea multe ori ai ales să te "lungești" atât de mult încât ai ajuns la epuizare psihică și fizică. A vorbi în termeni pozitivi despre sine presupune iubire de sine, și nu o atitudine arogantă.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 20-26 decembrie 2021

Ai nevoie de multă organizare și determinare pentru a schimba anumite lucruri din viața ta. Știi că nu ești o persoană rezilientă, dar te afli mereu în acțiune. În primul rând este important să îți creionezi nevoile și prioritățile, de orice natură ar fi ele. Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință.
Articole astro