Horoscop săptămânal: 19-25 decembrie 2022

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 decembrie 2022

Atunci când vine vorba de lucruri delicate, nu îți place să exagerezi starea de fapt. Ești discretă și această calitate te recomandă mai ales atunci când cei din jur au nevoie de intimitate și înțelegere necondiționată. Îți place să acționezi la nivel oficial și nu te ascunzi niciodată în spatele aparențelor, indiferent de cât de confortabilă poate fi o astfel de eschivare.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 decembrie 2022

În această săptămână astrele te provoacă să îți exersezi tot mai mult starea de armonie interioară. Abilitatea de a te conecta cât mai des și autentic la propriul sine și propriile emoții te poate ajuta să scazi nivelul de stres pe care îl resimți zi de zi. Ai încredere în capacitatea ta de auto-vindecare!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 decembrie 2022

Prieteniile adevărate din viața ta sunt adevărate comori pe care le prețuiești mai mult decât orice. Indiferent de ceea ce crezi despre sine, ai greșit mult prea mult față de o persoană importantă pentru tine. Lipsa de educație emoțională și rigiditatea propriilor prejudecăți nu te lasă să vezi lucrurile dincolo de ceea ce consideri tu că reprezintă.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 decembrie 2022

Lăsându-te purtată de ceea ce simți că reprezinți ca femeie, atragi invidia celor din jur. Majoritatea rivalilor încearcă să îți influențeze alegerile într-un mod negativ tocmai pentru a face drumul spre succes mult mai anevoios. Venus va fi destul de activ în casa familiei și de aceea vei fi nevoită să iei decizii importante în acest sector al vieții.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 decembrie 2022

Nu mai vorbești despre sine așa cum o făceai altădată și asta pentru că ai devenit mult mai rezervată. Viața nu îți mai este expusă celor din jur. Această atitudine diplomată are efecte pozitive asupra echilibrului pe care îl resimți. Ideile tale pot fi puse în aplicare atunci când crezi cu adevărat în ele.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 decembrie 2022

Tot ceea ce faci în perioada următoare are darul de a-ți reda vitalitatea. Atunci când mizezi pe spontaneitate, tot ceea ce trăiești se învăluie în autenticitate și profunzime. Nu lăsa pe nimeni să îți umbrească fericirea! Indiferent de ceea ce pretindem, sunt persoane care au influențe negative asupra echilibrului nostru interior.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 decembrie 2022

Te concentrezi pe propria "vindecare" și încerci să fii mai creativă în ceea ce privește acest proces. Ai nevoie de reușită în acest sector al vieții pentru a nu te pierde în amalgamul emoțional pe care îl trăiești în prezent. Cu toate astea, căutarea aceasta de răspunsuri este consumatoare de energie și este posibil să te apropii de un colaps.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 decembrie 2022

Niciodată nu ai fost mai confuză decât acum. Deși primești multe sfaturi de la persoane apropiate, ești conștientă că tu ești singura responsabilă de schimbările care vor apărea în viața ta. Energia îți lipsește cu desăvârșire pentru a încerca să faci orice. Nu mai simți ca altădată încântare pentru absolut nimic din ce te înconjoară.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 decembrie 2022

Se pare că rolul persoanei, oricând disponibile din punct de vedere emoțional pentru cei din jur, este saturat. Nu mai vrei să ai parte de dramă în viața ta. Te simți atât de obosită din punct de vedere psihic încât ai senzația că nu ești capabilă nici măcar să decizi cu ce te îmbraci în ziua următoare. Când și cum ai ajuns în acest punct?

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 decembrie 2022

Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Mai mult decât atât, nu îți dorești să mai faci parte din colectivul actual. Nu știu dacă este vorba doar de o etapă prin care treci, cert este că acum ești lipsită complet de orice motivație și vitalitate.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 decembrie 2022

Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Modul în care reușești să te împarți între personal și profesional te ține mereu în priză. Ai multe obiective de îndeplinit și parcă timpul nu îți este suficient.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 decembrie 2022

Atunci când vine de planurile făcute pentru perioada următoare, totul se va spulbera. O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.
Articole astro