Horoscop săptămânal: 19 – 25 aprilie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 19-25 aprilie 2021

Ai nevoie de intimitate, iar toți cei din viața ta par că nu înțeleg acest lucru. Această simplă cerință duce la conflicte semnificative între tine și membrii familiei, mai ales spre mijlocul săptămânii. Pe parcursul acestei săptămâni, majoritatea deciziilor pe care le iei vor fi conduse de un sentiment profund de frustrare.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 19-25 aprilie 2021

Emoțiile tale sunt complet dezorganizate. Cariera va avea și ea de suferit de pe urma instabilității emoționale, chiar dacă nu îți dai seama în prezent de acest lucru. Este primordial să găsești un echilibru între ceea ce înseamnă personal și ceea ce înseamnă profesional. Orice alegere vei face în prezent, consecințele sale nu se vor resimți imediat.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 19-25 aprilie 2021

În această perioadă ai nevoie de rezultate în carieră pentru a-ți menține motivația la cote maxime. Pentru tine deadline-urile strânse sunt tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți demonstra abilitățile. Chiar dacă resimți o stare de confuzie destul de puternică, îți dai seama că acțiunile pe care le faci te vor aduce mai aproape de obiectivele stabilite.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 19-25 aprilie 2021

Capacitatea de a face lucrurile într-o manieră creativă te ajută să ieși din orice impas în care te afli. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. Ți-ai plăcea foarte mult să poți vorbi deschis despre anumite emoții, dar puterea prejudecăților este definitorie pentru tine. Este binevenită o doză de curaj!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 19-25 aprilie 2021

Indisponibilitatea ta emoțională în raport cu anumite persoane devine din ce în ce mai evidentă. Modul în care alegi să comunici este unul degajat și este posibil să lași impresia lipsei de autenticitate. Chiar și persoanele apropiate sunt de multe ori intrigate de modul în care acționezi. Cuvintele și acțiunile tale se află la poli opuși.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 19-25 aprilie 2021

"Fugi" mereu doar după lucruri autentice și nu alegi să faci niciun compromis în acest sens. Relațiile importante pentru tine se definesc prin încredere și dăruire necondiționate. Cu toate astea, sunt mulți care recunosc că tu nu ești dispusă să oferi ceea ce ceri. Nevoile tale par a fi mereu mai importante. Această lipsă de congruență afectează toate nivelurile comunicării.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 19-25 aprilie 2021

Este evident pentru tine faptul că romantismul și confortul psihic din relația personală te ajută să faci față provocărilor. Toată energia psihică este concentrată pe viața de familie. De acolo îți "tragi" toată vitalitatea. Indiferent de contextele în care te vei afla, nu trebuie să adopți o atitudine radicală. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 19-25 aprilie 2021

Ai nevoie de mai mult timp pentru propria persoană. Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. Săptămâna aceasta este potrivită pentru visuri mărețe și pentru a face imposibilul să devină posibil. Dacă te gândești să te concentrezi mai mult pe carieră, trebuie să o faci astfel încât relația personală să nu fie afectată.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 19-25 aprilie 2021

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acestei săptămâni este promițător din acest punct de vedere. Oferă-le celor din jur ocazia să vorbească despre propriile sentimente!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 19-25 aprilie 2021

Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigată de reușitele celor din jur. Toată această interiorizare pe care o trăiești se datorează în mare parte faptului că nu ești deloc mulțumită de propriul parcurs profesional. Indiferent de ceea ce simți pe moment, ești conștientă că a fost alegerea ta să te complaci.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 19-25 aprilie 2021

Persoane dragi din viața ta trec prin momente dificile. Deși empatizezi și rezonezi cu suferința lor, din fericire pentru tine, de această dată vei știi ce să faci cu această nevoie. Nu vei mai cădea în plasa altruismului patologic. În zilele care urmează, planul profesional va fi prioritar. Te concentrezi pe unele obiective pe care le-ai tot amânat în ultimele luni.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 19-25 aprilie 2021

Nu întotdeauna mersul lucrurilor îți poate fi atribuit. Știi că porți o mare parte din responsabilitate, dar asta nu înseamnă că trebuie să te învinovățești pentru orice eșec care are loc. Săptămâna aceasta aduce în prim plan viața ta profesională. Ai de făcut unele alegeri care nu mai suportă nicio amânare. Dacă te vei simți prea obosită, în weekend vei anula planurile stabilite.
Articole astro