Horoscop săptămânal: 18-24 octombrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 18-24 octombrie 2021

Ideea de a fi acasă în mijlocul familiei primește mereu o semnificație mult mai profundă pentru tine. Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică de persoane în care ai încredere deplină. Reușitele profesionale se întrevăd la orizont.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 18-24 octombrie 2021

Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui. Mercur-Uranus este o diadă care aduce multe schimbări fundamentale în viața ta, indiferent că tu acționezi sau nu. Te simți încă "legată" emoțional de anumite persoane și asta va face destul de dificilă luarea anumitor decizii.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 18-24 octombrie 2021

Mica vacanță pe care ai avut-o de curând te-a ajutat să îți regăsești motivația pentru anumite lucruri. Acum reușești să identifici acele lucruri din tine care te fac o persoană perseverentă și care luptă pentru propriile visuri. Este ca și cum te-ai fi trezit dintr-o reverie în care ai rămas pentru prea mult timp. Niciodată nu este însă prea târziu!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 18-24 octombrie 2021

Sprijinul celor din jur va fi esențial pentru tine în anumite momente în care te vei simți vulnerabilă. Deși dintotdeauna ai fost o fire independentă, știi să îți respecți limitele. Viața personală reprezintă intimitatea ta și nu vorbești cu oricine despre dinamica ei. Adopți noi norme de valoare și visezi cu ochii deschiși la ceea ce va urma în viața ta.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 18-24 octombrie 2021

Te simți confortabil cu rutina pe care o trăiești zi de zi, dar asta nu înseamnă că nu îți dorești mai mult de la propria persoană sau de la cei din jur. Chiar dacă astrele nu sunt întotdeauna precum un ghid de care ai avea nevoie, acțiunile tale au cu siguranță și un factor predictibil. Pe parcursul acestei săptămâni încearcă să acționezi mai mult prin prisma rațiunii.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 18-24 octombrie 2021

Ești o fire spontană și asta te ajută să te adaptezi destul de repede oricărui context din care faci parte. Indiferent de acest aspect, sunt multe situații în care ți-ar plăcea să te oprești cu mai multă seninătate asupra a ceea ce simți. Din păcate, încă alegi să fugi de propriile emoții. Pentru tine este cea mai la îndemână soluție.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 18-24 octombrie 2021

Ai multe idei pe care dorești să le pui în aplicare. Susținerea anumitor persoane va fi definitorie pentru tine în acest sens. Deși lucrurile nu stau niciodată așa cum te aștepti în plan personal, în anumite relații știi că nu mai este loc de niciun compromis. Ai nevoie să rămâi conectată la sine pentru a nu mai suferi.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 18-24 octombrie 2021

Micile conflicte pe care le trăiești în fiecare zi te vor face să fii irascibilă și tranșantă în decizii și acțiuni. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, chiar dacă nu vei reuși să îți dai seama care este sursa acestei dinamici. O discuție lămuritoare cu persoana iubită poate fi mai de folos decât negarea propriilor emoții.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 18-24 octombrie 2021

La birou încerci să nu pierzi din vedere niciun detaliu important. Pe la mijlocul săptămânii au loc în viața schimbări delicate și surprinzătoare, dar pozitive. Reușești să le integrezi cu maturitate. Momentele pe care le petreci alături de cei dragi te duc într-o zonă de confort. Acolo reușești să te motivezi pentru a face lucruri pentru sine.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 18-24 octombrie 2021

Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un "iz înșelător". Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou "amenințată". În această săptămână vei reuși să o iei de la capăt cu câteva proiecte personale.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 18-24 octombrie 2021

Îți dorești ca pe parcursul acestei săptămâni rezultatele muncii tale să fie cu adevărat apreciate si remarcate de cei din jur. Chiar dacă lucrezi într-un domeniu antrenant și solicitant, ești și voluntar în cadrul unor asociații sociale care coordonează proiectele cele mai ambițioase din cadrul companiei. Ești într-o continuă ascensiune profesională.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 18-24 octombrie 2021

Atunci când vei deveni foarte sigură pe tine, schimbările pe care ți le dorești în viața profesională nu vor întârzia să apară. Această săptămână a lunii octombrie este plină de oportunități revelatoare în ceea ce te privește. Indiferent de starea ta de spirit trebuie să știi să profiți de darurile pe care le primești. Printre acestea, se poate enumera chiar și un simplu, dar sincer compliment.
Articole astro