Horoscop săptămânal: 17 – 23 februarie 2020

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 17 - 23 februarie 2020

Niciodată nu ți-au plăcut surprizele, mai ales atunci când acestea au loc în cadrul relației personale. Ești o fire retrasă și nu îți face plăcere ca cei din jur să cunoască detalii despre viața ta intimă. Chiar dacă intențiile unora sunt dintre cele mai onorabile, tu ești radicală și analizezi totul în detaliu astfel încât de cele mai multe ori reproșurile fac parte din modul de a te exprima.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 17 - 23 februarie 2020

Chiar de la începutul săptămânii simți într-un mod destul de intens că ceva lipsește din viața ta. Oricât de mult te-ai concentra pe acest sentiment, nu reușești însă să îți dai seama despre ce anume este vorba. Chiar dacă nu ai energie să faci absolut nimic din ceea ce ți-ai propus, nu trebuie să lași ca lucrurile să degenereze. Ai nevoie de obiective atinse pentru a-ți menține motivația la cote maxime.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 17 - 23 februarie 2020

Trebuie să ai încredere în propria persoană. Odată ce vei intra în mijlocul acțiunii, îți va fi mult mai ușor să te lași dusă de valul energetic și să faci pași mici spre îndeplinirea propriilor obiective. Tradiția a făcut dintotdeauna parte din viața ta. Îți plac lucrurile simple și modul în care acestea îți oferă motive reale de bucurie.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 17 - 23 februarie 2020

Ciclul anual făcut de Soare se încheie în această săptămână. Odată cu încheierea acestui proces astrologic, tu îți vei recăpăta cu adevărat vitalitatea. Implicațiile financiare ale tuturor acțiunilor tale te fac să fii mai calculată și să faci achiziții care sunt cu adevărat necesare. Rămâi conectată emoțional la toți cei dragi și faci doar ceea ce îți aduce împlinire emoțională, fără niciun compromis în acest sens.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 17 - 23 februarie 2020

Modul perfect în care ai ajuns să comunici cu cel de lângă tine este de necontestat. O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Insiști asupra unor subiecte despre care nu știi mai nimic tocmai pentru că ai senzația că nu deții controlul. Comportamentul acesta poate fi catalogat ca fiind intrusiv.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 17 - 23 februarie 2020

Majoritatea partenerilor de afaceri se încred în capacitatea ta de a lua decizii rapide în situațiile limită. Ai senzația că cei din jur nu înțeleg, în niciun context, mesajul pe care încerci să îl transmiți. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, continui să rămâi o fire asertivă și dedicată. Obiectivele pe care ți le dorești pentru sine sunt dificil de atins, iar motivația nu este la cote maxime.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 17 - 23 februarie 2020

Atunci când vine vorba de conflictele pe care le ai cu cei dragi, ai tendința să cedezi pentru a le face pe plac. Acest comportament ajunge să reprime părți importante ale personalității tale, iar starea de irascibilitate nu va întârzia să apară. Având în vedere starea de conflict interior pe care o resimți în aceste zile, ai nevoie de noi ancore emoționale pentru a putea să te liniștești.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 17 - 23 februarie 2020

În viața ta ai destul de multe persoane care te solicită emoțional și te vei simți răvășită din acest punct de vedere. Ești o persoană magnetică în plan social. Atragi privirile asupra ta cu orice acțiune pe care o întreprinzi. Gelozia pe care o stârnești în colegi nu poate fi însă de bun augur. Invidia poate conduce spre puncte de cotitură interacțiunile pe care le ai cu aceștia.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 17 - 23 februarie 2020

La birou, lasă-te condusă de intuiție în acele situații care necesită o raționalizare rapidă. Rezultatele extraordinare pe care le ai în activitatea zilnică te motivează să încerci lucruri noi și să ieși din zona de confort. Creionarea obiectivelor profesionale pentru perioada următoare va fi dificil de făcut având în vedere impasul energetic în care te afli.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 17 - 23 februarie 2020

Pasiunea cu care faci tot ceea ce îți propui te ajută să străbați cel puțin jumătate de drum până la atingerea obiectivelor. La nivel emoțional simți o conexiune aparte cu o anumită persoană, dar teama de a nu fi dezamăgită te va opri din a prelua inițiativa. "Esența" care se află dincolo de acțiunile pe care le faci nu este cunoscută de mulți cei cu care intri în contact.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 17 - 23 februarie 2020

Crezi destul de mult în puterea aparențelor. În anumite contexte personale, vei fi obligată să adopți o atitudine mai pragmatică, chiar dacă acest lucru nu ți se potrivește. Ești mult prea concentrată pe setarea de bariere decât pe esența anumitor relații. Te amăgești singură cu un astfel de comportament. Știi despre sine că nu vei putea sta deoparte dacă se vor întâmpla anumite lucruri.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 17 - 23 februarie 2020

Parteneriatele profesionale de lungă durată presupun multă dedicare și prezență de spirit. Indiferent de dinamica relațiilor din viața ta, reușești să vorbești deschis despre propriile sentimente. În perioada aceasta te apropii la un nivel mult mai profund de persoana iubită și asta întărește legătura emoțională dintre voi.
Articole astro