Horoscop săptămânal: 15-21 octombrie 2018

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 octombrie 2018

Reușești mereu să te adaptezi la contextele în care te afli. Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. Săptămâna care urmează este importantă pentru tine din punct de vedere profesional. Nu spune ”nu” niciunei oportunități de a face doar ceea ce îți place cu adevărat.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 octombrie 2018

Îți este mult mai ușor să faci lucrurile ghidată de ceea ce simți. Nu ești o fire rațională, iar cei care te cunosc cu adevărat știu acest lucru despre tine. Mai mult decât atât, nu înțelegi rostul unei analize îndelungate a unei acțiuni pe care vrei să o faci. Avantaje și dezavantaje există la tot pasul. Această săptămână va fi dificilă din punct de vedere profesional. Simți că nu ți se apreciază în niciun fel inițiativa.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 octombrie 2018

Chiar dacă starea emoțională în care te afli este destul de confuză, încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul care îți va aduce totuși echilibrul interior la care tânjești atât de mult. Atunci când vine vorba de obiectivele profesionale, ești pur si simplu de neoprit. Ești foarte sigură pe acțiunile tale. Sunt mulți cei care se simt amenințați de persoana ta, mai ales atunci când totul este la limită.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 octombrie 2018

Zilele noii săptămâni se află sub influența Lunii. Nimic din ceea ce îți propui nu va fi obținut cu ușurință. Ai parte de provocări încă de luni dimineață când primești o veste deloc îmbucurătoare de la partenerii de afaceri. Viața ta este definiția stării de agitație permanentă. Chiar dacă încerci să mai încetinești puțin ritmul lucrurilor, unele aspecte chiar nu sunt în controlul tău. Trebuie să accepți această stare de fapt.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 octombrie 2018

Persoana iubită ți se alătură cu susținere și iubire pe drumul anevoios pe care îl parcurgi în plan profesional. Ai foarte puține puncte comune cu colegii de birou, iar acest lucru face ca atmosfera în care vă desfășurați activitatea să fie mai mult decât tensionată. Tu ești o personalitate puternică și niciodată nu vei renunța să îți susții punctul de vedere. Ori, o astfel de atitudine este amenințătoare pentru toți cei din jur.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 octombrie 2018

Acțiunile pe care le întreprinzi în această perioadă sunt dictate de ceea ce simți. Cu toate astea, ești mereu pregătită ca cei din jur să nu răspundă așa cum îți dorești inițiativelor pe care le ai. Este important pentru tine totuși să o faci. Toată această tevatură te ajută să găsești răspunsuri confortabile la unele întrebări esențiale pentru tine. Această săptămână ți se relevă într-un mod armonios, mai ales în plan personal.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 octombrie 2018

Din nefericire pentru tine, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante din trecut. Starea ta interioară încă este agitată și de aceea și comportamentul tău este unul evaziv și nesigur. Încercările celor din jur de a te ajuta nu își ating scopul. Consideri că nu ai nevoie de nimeni pentru a reuși să îți regăsești echilibrul. Îți acorzi timp. Ai mare încredere în propriul sine.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 octombrie 2018

De cele mai mult ori, te lași dusă de val. Sunt multe situații când un astfel de comportament este contraindicat. Dar cum tu nu crezi în reguli, nici măcar în cele care urmăresc respectul celui de lângă tine, ajungi mereu să iști conflicte inutile. Cuvintele pot deveni inamicul tău, mai ales în acele situații în care ți-ai dori ca punctul tău de vedere să fie validat de anumite persoane.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 octombrie 2018

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai în raport cu acțiunile anumitor persoane, iau amploare. Niciodată nu te-ai simțit mai agresivă decât în zilele care urmează. Toată această mascaradă emoțională se va întoarce împotriva ta dacă nu vei reuși să o oprești la timp.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 octombrie 2018

Relația pe care o ai devine din ce în ce mai încordată cu fiecare zi care trece. Ai senzația că nu mai comunici la fel de bine cu partenerul, iar din punctul tău vedere, aceasta este principala voastră problemă. Chiar dacă vei încerca să inițiezi discuții lămuritoare în acest sens, totul se va solda cu și mai multă distanțare. Respectul reciproc își pierde și el din nuanță și ajungeți chiar să vă răniți.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 octombrie 2018

Dai întotdeauna de înțeles celor din jur că tu deții controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simți că te ”prăbușești”. Nu te simți pregătită să faci față încă unui eșec din punct de vedere profesional. Anxietatea va pune stăpânire pe tine în zilele care urmează. Deși cei din jur simt că se întâmplă ceva cu tine, vei nega vehement această posibilitate. Îți este teamă de propriile vulnerabilități.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 octombrie 2018

Deși ai parte de o schimbare radicală în plan psihic, energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă pentru tine te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță. Nu ai fost niciodată printre primii, indiferent de context. Tot trecutul tău caracterizat de eșecuri și deziluzii au alimentat neîncrederea în sine. Acest lucru începe să se schimbe totuși. Acum te poți baza pe oameni dragi care îți oferă toată susținerea și încrederea de care ai nevoie.
Articole astro