Horoscop săptămânal: 15-21 noiembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 15-21 noiembrie 2021

Atunci când ești dezamăgită într-o anumită relație, nu te mai agăța de ideea preconcepută că trebuie să lupți până la epuizare pentru cei la care ții. A lăsa lucrurile să își urmeze cursul denotă maturitate și, mai ales, iubire de sine. Maniera în care persoana iubită se raportează la persoana ta vorbește foarte mult despre dinamica dintre voi.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 15-21 noiembrie 2021

Micile conflicte pe care le trăiești la birou te vor face să fii foarte irascibilă. Din păcate, nu vei reuși să te temperezi. Întotdeauna te lași influențată de punctul de vedere al celor din jur și de aceea ajungi să pui la îndoială propriile sentimente. În următoarea perioadă, te simți inspirată și dornică de a te face remarcată de anumite persoane.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 15-21 noiembrie 2021

Limitele rigide impuse în raport cu anumite aspecte personale își pierd din contur. Starea de armonie se instalează în viața ta. Atunci când trebuie să faci compromisuri în raport cu propria stare de bine, îți dai seama că toate realizările tale până la momentul respectiv parcă se anulează. Nu mai permite celor din jur să îți zdruncine echilibrul psihic!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 15-21 noiembrie 2021

În zilele care urmează, te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Este posibil ca majoritatea persoanelor cu care ai relații afectuoase să aibă probleme personale și să nu aibă întotdeauna energia necesară pentru a se conecta la tine așa cum ai tu nevoie. Nu mai fi atât de categorică și inflexibilă!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 15-21 noiembrie 2021

De obicei îți regăsești singură motivația, dar în aceste zile se întâmplă ceva nou cu tine. Te lași absorbită de gândurile pe care le ai și parcă nu mai reușești să ieși din vârtejul în care te împing. Indiferent de opțiunile pe care le ai în ceea ce privește cariera, cel mai important este să alegi să faci ceea ce te împlinește cu adevărat.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 15-21 noiembrie 2021

Modul în care reușești să te organizezi în prima parte a săptămânii te ajută să te ții de programul stabilit pentru toate celelalte zile. Chiar dacă pe alocuri vor fi și câteva evenimente imprevizibile, în mare parte lucrurile se derulează așa cum îți dorești. Marte și Saturn fac o echipă extraordinară pentru tine atunci când vine vorba de romantism.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 15-21 noiembrie 2021

Atât de bine ai ajuns să fii cu tine încât nu simți că este vorba de renunțare atunci când vine vorba despre a pleca de lângă persoanele toxice. Este exact ceea ce trebuie să faci pentru sine. Spre ziua de joi, atunci când energia ta intelectuală va crește vizibil, vei fi capabilă să analizezi într-un mod fidel toate lucrurile din jurul tău.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 15-21 noiembrie 2021

O energie intensă îți va afecta simțurile în a prima parte a săptămânii. În perioada care urmează, așteaptă-te la câteva experiențe radicale. N-ar fi rău să încerci să faci niște lucruri pe care nu le-ai mai experimentat niciodată. Paleta de trăiri de care vei avea parte te-ar putea surprinde întru totul, iar rutina nu te va mai bloca la nivel energetic.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 15-21 noiembrie 2021

Atunci când vine vorba de viața profesională, nu te simți atrasă de ideea de risc. Deși îți sunt propuse manevre imorale, alegi să nu îți încalci principiile. Ești tot mai conștientă că nu toate întâmplările sau persoanele din viața ta îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 15-21 noiembrie 2021

Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada următoare este tocmai potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi de ceva timp te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. În perioada următoare, ai grijă la oamenii și la angajamentele pe care ți le iei. Tu trebuie să fii mereu pe primul loc!

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 15-21 noiembrie 2021

Cauți cu orice preț să te faci auzită de oameni importanți din anturajul profesional și astfel reușești să te promovezi. O veste neașteptată te va scoate din zona de confort. Îți dai seama că ceea ce trăiești este o adevărată lecție de viață. Evenimentul în sine te ajută să faci o selecție destul de riguroasă în raport cu acei oameni care doar "gravitează" în jurul tău.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 15-21 noiembrie 2021

Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc pe parcursul întregii săptămâni. Deși anumite alegeri pe care le faci par a fi raționale, ele sunt de fapt momente în care te trezești într-o stare de profundă confuzie. A vorbi despre sentimentele tale devine o prioritate în viața de cuplu. Revine în prim plan necesitatea de a te detașa de "prietenii toxici".
Articole astro