Horoscop săptămânal: 13-19 septembrie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 13-19 septembrie 2021

În zilele următoare este posibil să ai parte de o schimbare radicală, dar benefică în plan psihic. Ești nerăbdătoare și faci lucrurile în grabă, neluând în considerare riscuri evidente. Zilele care urmează vor fi pline de suspans în raport cu anumite aspecte din viața ta, chiar dacă ai senzația că nimic nu te mai poate surprinde.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 13-19 septembrie 2021

Te retragi cu inima deschisă din acele relații în care simți că nu contezi sau nu ești văzută cu adevărat. A ajunge în acest punct a reprezentat pentru tine catalizatorul multor acțiuni pe care le-ai făcut. Ai început să te iubești cu adevărat! La birou este indicat să acorzi atenția cuvenită celor care încearcă să te ajute.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 13-19 septembrie 2021

Ești o fire hipersensibilă. Știi asta de mult timp, dar tot ceea ce trăiești în următoarele zile ți-o confirmă din nou. Astrele sunt destul de indulgente cu tine în ceea ce privește energia psihică. Reușești să te refaci destul de repede după zilele dificile și obositoare. Acest mod de a funcționa este nou pentru tine, dar ești recunoscătoare pentru asta.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 13-19 septembrie 2021

Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au "iz înșelător". Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou amenințată. Este vorba despre ceva trecător. Îți este cunoscută starea pe care o ai.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 13-19 septembrie 2021

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu ai nici măcar încrederea persoanei iubite. Oscilezi prea mult între tot felul de decizii sau alegeri și acest mod de a fi este obositor pentru cei din preajma ta. Dacă în această perioadă nu te simți în stare să acționezi, acceptă asta! Concentrează-te pe tine!

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 13-19 septembrie 2021

Exuberanța de care dai dovadă poate fi destul de obositoare pentru cei din jur. În anumite zile, viața ta personală este intensă și plină de momente unice, dar obsesia pe care o trăiești în raport cu cariera ajunge să îți creeze dificultăți în viața personală. Echilibrul dintre aceste două sectoare ale vieții tale este de mult timp zdruncinat.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 13-19 septembrie 2021

Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Ai nevoie să vorbești despre asta, dar nu găsești persoana potrivită. În primul rând, trebuie să înveți să fii deschisă față de sine. Atunci când colegii de birou te blamează pentru anumite nereușite, ești mult prea agresivă cu propria persoană.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 13-19 septembrie 2021

Majoritatea relațiilor din viața ta îți "acoperă" nevoia de afecțiune și siguranță emoțională de care ai nevoie. În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare în această săptămână. Abordarea cea mai evidentă în raport cu anumite situații nu este întotdeauna și cea care se recomandă. Ai încredere în propria intuiție!

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 13-19 septembrie 2021

O relație de prietenie are nevoie de un imbold pentru a reuși ca tu și persoana în cauză să vă simțiți la fel de apropiate ca altădată. Delăsarea de care constați că ești capabilă în contextul profesional este de fapt lipsa unei motivații pentru a fi mai bună în ceea ce faci. Cu toate astea, ești mai determinată ca niciodată să atingi apogeul propriei cariere.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 13-19 septembrie 2021

Emanciparea pe care simți nevoia să o trăiești la nivel profesional nu este de bun augur în această perioadă. Egoismul cu care acționează anumite persoane încă reușește să te surprindă, dar reușești să te ții departe de orice surescitare emoțională. Diada Marte-Pluto te va forța să iei decizii radicale în plan personal deoarece în acest mod vei reuși să îți regăsești echilibrul interior.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 13-19 septembrie 2021

Trebuie să renunți la anumite "ancore toxice". Ai nevoie de o ruptură dură şi decisivă! Încearcă să nu te mai minți atunci când vine vorba de sentimentele tale. Uranus aduce în viața ta multe schimbări radicale. Odată ce vei adopta noile idei care îți traversează mintea, și modul tău de a acționa va fi mult mai sigur. Toți colegii sunt extrem de agitați și obosiți astfel încât o să fie prezente situațiile conflictuale.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 13-19 septembrie 2021

Oportunismul și înșelătoria sunt două dintre aspectele cu care tu nu rezonezi sub nicio formă. Indiferent unde te vei afla, în perioada asta vei căuta să petreci mai mult timp singură. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur. La nivel astral au loc schimbări permanente de energie, iar tu vei resimți asta în plan personal.
Articole astro