Horoscop săptămânal: 11 – 17 ianuarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 11 - 17 ianuarie 2021

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, starea ta de anxietate ia amploare. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescită perspicacitatea. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 11 - 17 ianuarie 2021

Ai parte de multe provocări și proiecte interesante care te scot din zona de confort. Limitele pe care le impui în raport cu anumite persoane de la birou te ajută să te ții departe de conflicte. Cu fiecare zi care trece, descoperi lucruri noi la tine în raport cu cei din jur. Toate informațiile fac parte dintr-un puzzle uriaș care te va ajuta să găsești răspunsuri importante odată cu finalizarea lui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 11 - 17 ianuarie 2021

În această săptămână ți se oferă destul de multe indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens. Indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul tău, ai senzația că nu mai poți să intri în contact cu propria persoană. Iar asta îți creează suferință.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 11 - 17 ianuarie 2021

Ai în cap ideea obsesivă de a începe să lucrezi la un proiect personal, însă nu știi dacă vei putea face față provocărilor pe care acest lucru le presupune. Este important să crezi în șansa ta. De cele mai multe ori refuzi să ieși din propria bulă în care te simți confortabil. Îți este prea teamă să nu pierzi aprecierea sau simpatia acelor persoane care sunt de referință pentru tine.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 11 - 17 ianuarie 2021

Indiferent de ceea ce urmează să se întâmple în plan profesional, simți că nu ai nici măcar încrederea persoanei iubite. Nimic din ceea ce este în jur nu pare să fie autentic. Relațiile, oamenii, momentele de fericire sau armonie, toate au un "iz înșelător". Totul se întâmplă ca și cum se derulează un film cu o acțiune haotică. Percepția ta asupra ideii de fericire este din nou "amenințată".

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 11 - 17 ianuarie 2021

Știi să folosești cu măiestrie cuvintele astfel încât cei care te ascultă să "îți pătrundă esența". Odată ce cunoști oameni noi este important să nu te grăbești în a-ți modela o părere despre ei, indiferent dacă este una pozitivă sau una negativă. Sfârșitul săptămânii va fi unul obositor pentru tine din cauza planurilor pe care le ai stabilite, dar îți place să fii mereu în mișcare.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 11 - 17 ianuarie 2021

Modul în care îți dorești tu ca lucrurile să se desfășoare presupune determinare și vigilență din partea ta. În această săptămână îți va fi destul de dificil să faci orice tip de compromis. Preferi să îți dai timp pentru a lua decizia care te avantajează cel mai mult. Emoțiile tale sunt destul de dezorganizate, dar reușești să nu te lași condusă de ele.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 11 - 17 ianuarie 2021

Schimbările bruște de temperatură creează haos la nivelul sistemului tău imunitar. În perioada următoare te vei simți vlăguită și deprimată. Atunci când vine vorba de interacțiunile cu cei din jur, chiar dacă intențiile tale sunt dintre cele mai onorabile poate, totuși nu reușești să le transpui în plan social. A comunica clar și concis poate fi cheia.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 11 - 17 ianuarie 2021

Din cauza tumultului pe care îl trăiești în plan profesional, pur și simplu nu mai ai încredere în propria intuiție. Riști mult prea mult doar pentru a da curs sentimentului de revoltă pe care îl resimți pentru câteva clipe. Pentru moment tot ceea ce poți face este să rămâi la fel de consecventă ca până acum. Șansele sunt de partea ta. Ai încredere în tine!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 11 - 17 ianuarie 2021

Deși îți dorești foarte mult să te apropii și mai mult de anumite persoane, știi că este ultima ta șansă pentru a face lucrurile să funcționeze. Trăind cu această teamă, și acțiunile tale sunt stângace. În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onestă cu cei din jur, iar această deschidere pare că îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 11 - 17 ianuarie 2021

Pentru zodia ta, în plan profesional, Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să readuci în cariera ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. În plan personal, așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău și ție. Cu fiecare ocazie pe care o ai, te anulezi. Niciodată nu prioritizezi propriile nevoi sau emoții.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 11 - 17 ianuarie 2021

Repercursiunile acțiunilor tale sunt dur judecate de cei apropiați, iar atitudinea lor te rănește mai mult decât propriile eșecuri. Mesajele confuze pe care le primești de la persoana iubită îți creează o stare de disconfort. A nu deține controlul este pentru tine cel mai dificil lucru într-o relație, mai ales atunci când implicațiile emoționale sunt uriașe.
Articole astro