Horoscop săptămânal: 10 – 16 mai 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 10 - 16 mai 2021

Atunci când vine vorba de viața privată, nu trebuie să demonstrezi nimănui că drumul pe care ți l-ai ales este cel corect. Noțiunea aceasta este pur personală și nu există loc de argumentări în acest sens. Fără să îți dai seama exact de implicațiile pe care le are asupra echilibrului tău interior, ești pusă față în față cu unele reușite profesionale pe care ți le doreai foarte mult.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 10 - 16 mai 2021

Tot mai mult îți îndrepți atenția către propria persoană. Îți dai seama că deții resursele necesare pentru a materializa orice gând nebunesc care îți traversează mintea. Familia este și ea un fel de catalizator în acest sens. Dintotdeauna ți-a oferit necondiționat susținerea. Din cauza evenimentelor stresante de care vei avea parte, vei ajunge să simți prea multă presiune pe proprii umeri.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 10 - 16 mai 2021

Starea de spirit de pe parcursul acestei săptămâni va fi puternic influențată de cum te simți din punct de vedere psihic. Capacitatea de a nu te lăsa afectată de acțiunile celor din jur te protejează de dezamăgiri care nu își au rostul. Crezi în schimbarea care are loc în tine, dar îți dai seama că nu este suficient pentru ca visurile pe care le ai să devină realizabile.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 10 - 16 mai 2021

Consideri că îți cunoști limitele. Indiferent de acest aspect, sunt persoane care te scot destul de des din zona de confort și te provoacă să acționezi defensiv. Mișcarea retrogradă a lui Saturn îți va insufla siguranță de sine, maturitate în acțiuni și acceptarea compromisului ca făcând parte din viața ta. Încearcă să nu rămâi prea ancorată în unele relații!

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 10 - 16 mai 2021

În următoarea perioadă este imperios necesar să acționezi cât mai precaut și să nu iei decizii condusă fiind de ceea ce simți. Cuvintele "prea mari" te irită. Pentru tine sunt importante acțiunile. Deși sunt mulți cei care te susțin sau îți oferă sfaturi, știi că ești singura care poate face ceva de impact pentru propria persoană.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 10 - 16 mai 2021

Săptămâna aceasta a lunii mai este mult prea încărcată pentru tine din punct de vedere psihic. Tensiunea acumulată în ultima perioadă tinde să se extindă chiar și la nivelul stării de sănătate. Îți dorești cu ardoare să ai parte de acele începuturi la care visezi, dar te simți blocată. Sunt situații pe care nu le poți controla și trebuie să accepți cu maturitate acest adevăr.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 10 - 16 mai 2021

La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Este momentul potrivit să îți întorci privirea spre gândurile nocive și repetitive pe care le ai. Deși acestea te îndeamnă de la spate să acționezi într-un anume fel, nu trebuie să uiți cine ești cu adevărat.

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 10 - 16 mai 2021

Pe parcursul întregii săptămâni este important să fii receptivă la ceea ce se întâmplă la birou. Este esențial să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Lucruri incerte și evenimente neprevăzute te însoțesc în această perioadă. Deși anumite alegeri pe care le faci crezi că sunt raționale, sunt momente în care te trezești într-o imensitate de emoții confuze și neînțelese.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 10 - 16 mai 2021

Viața ta este foarte intensă. Nicio zi nu seamănă cu alta. Lucrurile se precipită mereu și în aceeași măsură se și relaxează. Oricine te cunoaște poate spune despre tine că încerci zi de zi să iei tot ceea ce este mai frumos de la viață. În această săptămână, ia curajul la tine pentru a avea succesul scontat în tot ceea ce întreprinzi la birou!

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 10 - 16 mai 2021

Pentru a nu te abate prea mult de la obiectivele stabilite, este important să rămâi totuși sceptică în fața intențiilor celor din jur. La birou, în această săptămână agitată, reușești totuși să găsești inspirația de care ai nevoie pentru a finaliza un proiect important pentru cariera ta. Nu reușești să îți organizezi resursele financiare astfel încât nevoile tale să fie satisfăcute.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 10 - 16 mai 2021

Indiferent de ceea ce ți se transmite sau trăiești, consideri că nu ești suficientă și nu îți ești suficientă. Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă sunt inspirate de ceea ce îți dorești. În plan personal sunt mulți cei care te vor dezamăgi sau despre care tu consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 10 - 16 mai 2021

Indiferent de ce spun cei din jur, tu ești singura care poate aduce schimbarea în viața ta. Starea de nesiguranță pe care o resimți poate reprezenta un indiciu pentru ceva mult mai profund. O introspecție realizată cu blândețe și răbdare îți poate furniza răspunsuri importante. Revederea cu cei dragi este mereu un motiv de bucurie pentru tine.
Articole astro