Horoscop săptămânal: 1 – 7 iulie 2019

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1 - 7 iulie 2019

Pe parcursul acestei săptămâni, în anumite zile mai încărcate din punct de vedere emoţional, îţi îndrepți destul de mult atenția către trecut. La o mai atentă introspecție, descoperi că nu ai depășit anumite experiențe traumatizante care și-au lăsat amprenta asupra echilibrului tău interior. Atunci când vine vorba de carieră, este foarte important să rămâi consecventă și implicată în tot ceea ce faci.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1 - 7 iulie 2019

Încă de la începutul săptămânii la birou ai de luat decizii importante. Acestea este posibil să îți afecteze viitorul profesional așa că este important să privești lucrurile în perspectivă și să nu te lași ”cucerită” de promisiunile exagerate pe care le pot presupune anumite direcții de acțiune. Cântărește foarte bine opțiunile pe care le ai!

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 - 7 iulie 2019

Mercur se află într-o perioadă de ascensiune energetică și totul se va resimți în plan emoțional. Pe parcursul zilelor următoare o să îți stabilești cu atenție prioritățile profesionale. De cele mai multe ori, obiectivele tale sunt destul de dificil de atins, dar nimic nu te oprește din a acționa exact așa cum îți dorești.

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1 - 7 iulie 2019

Deși nu îți dorești acest lucru, situația cu care te confrunți în relația personală pare să tergiverseze unele decizii pe care este important să le iei cât mai repede. Este evident că te lași condusă de emoții. Ești reticentă în fața unui ”nou început”, mai ales atunci când în joc se află lucruri în care crezi cu adevărat și îți este frică să se ”strice”.

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1 - 7 iulie 2019

Firea sceptică te ține mereu în-afara evenimentelor importante care au loc în viața ta. Poziția de simplu spectator este mult mai ușor de integrat ca experiență și îți oferă posibilitatea să ”fugi” de responsabilitate atunci când simți că nu mai deții controlul asupra a ceea ce simți. Colegii de muncă încearcă să te atragă în jocuri imorale și nu îți este pe plac acest lucru.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 - 7 iulie 2019

Mai în toate zilele care urmează te încearcă sentimentul că cei din jur nu te înțeleg așa cum ți-ai dori. Este posibil ca majoritatea persoanelor cu care ai relații afectuoase să aibă probleme personale și să nu aibă întotdeauna energia necesară pentru a se conecta la tine așa cum ai tu nevoie. Nu mai fi atât de categorică și inflexibilă!

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1 - 7 iulie 2019

Viața ta personală este plină de pasiune și de lucruri simple care îți conferă împlinire. Tot ceea ce faci în următoarele zile are menirea de a te face fericită, indiferent de riscurile pe care le presupun alegerile tale. Provocările de care ai parte la birou te ajută să îți perfecționezi abilitățile și mai pun câte o piatră solidă la temelia carierei tale. Îngrijește-te mereu de acest lucru!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 - 7 iulie 2019

În perioada următoare faci pași importanți în carieră, iar viața personală are parte de revigorarea pe care o așteptai de ceva vreme. Chiar dacă ești de părere că anumite persoane din viața ta fac lucruri fără sens, alegi să nu îți mai expui punctul de vedere. Fiecare dintre noi are dreptul să trăiască după propriile norme și valori.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 - 7 iulie 2019

Uneori încerci mult prea agresiv să îți susții punctul de vedere, chiar dacă o astfel de atitudine nu este neapărat necesară. Cei din jur chiar nu sunt preocupați, așa cum consideri tu, de deciziile pe care le iei sau de modul în care alegi să îți petreci viața. Lasă deoparte orgoliile și încearcă să faci lucruri care îți pot aduce împlinirea emoțională pe care ți-o dorești.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 - 7 iulie 2019

Fiecare ”revoluție astrală” purtată de astre îți va crea disconfort în plan emoțional. Atunci când îngrijorarea cu privire la anumite aspecte ale vieții tale personale ia amploare, pierzi controlul și asupra propriei persoane. Te simți confuză și nesigură. Sprijinul necondiționat pe care îl primești de la cei dragi este ca un adevărat catalizator pentru starea ta de echilibru interior.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 - 7 iulie 2019

Dinamica vieții tale profesionale se schimbă radical în zilele următoare. Atunci când vine vorba de relațiile importante pentru tine, alegi să fii onestă în primul rând cu propria persoană. O deschidere emoțională de acest gen atrage în viața ta doar persoane autentice și dedicate. La birou, toate proiectele la care lucrezi îți oferă șansa de a te remarca profesional.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1 - 7 iulie 2019

Energia primită din partea astrelor va face ca lucrurile să se precipite și vei fi nevoită să iei decizii care vor avea un efect de durată asupra armoniei de care ai parte în prezent. Îți dorești să rămâi în contact cu anumite persoane, dar respingerea pe care o simți în raport cu ele te face să fii rezervată și inconștient, te îndepărtezi.
Articole astro