Horoscop săptămânal: 1 – 7 februarie 2021

Berbec

Horoscop săptămânal Berbec: 1 - 7 februarie 2021

Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Instinctul tău este destul de puternic și de aceea îți urmezi mereu intuiția în situațiile în care nu găsești soluții la problemele pe care le întâmpini. Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai întrebări.

Taur

Horoscop săptămânal Taur: 1 - 7 februarie 2021

Jupiter va fi destul de expresiv pe parcursul întregii săptămâni, mai ales în acele zile când confuzia pare să îți invadeze simțurile. Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți "eșalonezi" energia psihică de care dispui.

Gemeni

Horoscop săptămânal Gemeni: 1 - 7 februarie 2021

A te simți total pierdută din punct de vedere emoțional va fi destul de dificil pentru tine. Opțiunile pe care le ai în raport cu anumite aspecte nu sunt ceea ce ai tu nevoie. Chiar dacă din anumite puncte de vedere este posibil să stagnezi destul de mult, ești conștientă că tot ceea ce trăiești face parte dintr-un proces. Ai răbdare cu tine!

Rac

Horoscop săptămânal Rac: 1 - 7 februarie 2021

Indiferent de consecințele amânării anumitor lucruri, alegi să ai răbdare. Îți dorești ca totul să se așeze de la sine pentru a minimaliza cât poți de mult posibilitatea unei dezamăgiri. Deciziile pe care urmează să le iei în această săptămână nu te vor ajuta să obții mai multă claritate. Este posibil să fie nevoie să mai treacă puțin timp până când acest aspect să fie "palpabil".

Leu

Horoscop săptămânal Leu: 1 - 7 februarie 2021

În perioada următoare este posibil să nu mai fii atât de pregătită ca în trecut să îți asumi riscuri. Acum ai nevoie de rutină și echilibru. Echilibrul și armonia pe care le regăsești în cadrul familiei te ajută în tot ceea ce faci. A lua decizii riscante pare că este ceva de domeniul trecutului pentru tine. Atunci când vine vorba de alegeri spontane, te bazezi pe intuiție. Aceasta este ca un fel de ghid pentru tine.

Fecioara

Horoscop săptămânal Fecioară: 1 - 7 februarie 2021

Ciclurile pe care le realizează Marte în perioada următoare îți induc o stare de agitație și nesiguranță. Faptul că cei din jur pun întrebări cu privire la starea ta de spirit nu înseamnă că empatizează cu emoțiile tale. Atunci când ești atacată din punct de vedere al abilităților pe care le deții, ești conștientă că nu mai poți să lași garda jos. Oricât de mult ți-ai dori să o faci, din punct de vedere psihic nu ești capabilă.

Balanta

Horoscop săptămânal Balanță: 1 - 7 februarie 2021

La orice pas te surprinzi vorbind cu sine pentru a te convinge că ceea ce faci este drept și se justifică. Ești conștientă că nu ai nevoie de prea multe motive pentru a lăsa totul baltă și a o lua de la capăt, dar cu toate astea te încearcă un sentiment de frică. Din confort, rămâi ancorată în relații sau situații care nu te mai împlinesc. Trebuie să înveți să riști!

Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion: 1 - 7 februarie 2021

Totul în jurul tău poate fi descris ca fiind tulburător și inadecvat. De la evenimentele care au loc în viața personală și până la tot ceea ce ți se întâmplă la birou, îți dai seama că în acest moment te afli în imposibilitatea de a putea să te echilibrezi din punct de vedere psihic. Încearcă să rămâi concentrată doar pe acele lucruri care contează cu adevărat pentru tine.

Sagetator

Horoscop săptămânal Săgetător: 1 - 7 februarie 2021

În această perioadă "alunecoasă" din viața ta nu îți permiți să faci niciun compromis cu privire la echilibrul interior. Deși unele acțiuni pot fi sigure, ceea ce va urma după ele nu poate fi în totalitate prevăzut. La birou începi să te plafonezi în raport cu activitatea pe care o desfășori. Dorești să preiei inițiativa și să îți asumi noi responsabilități.

Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn: 1 - 7 februarie 2021

Înainte de a face schimbări semnificative în ceea ce privește dinamica propriei vieți, trebuie să analizezi implicațiile pe care acestea le presupun. Noile începuturi sunt interesante, dar sunt și generatoare de anxietate. Cariera este una din sursele reale de energie pozitivă. Orice reușită de care ai parte în acest sector al vieții tale te ajută să fii și mai bună în tot ceea ce faci.

Varsator

Horoscop săptămânal Vărsător: 1 - 7 februarie 2021

Vrei să știi cu exactitate care este influența pe care tu o ai asupra anumitor lucruri. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă și mai umană cu cei din jur. A accepta propria vulnerabilitate este un proces intens și dureros. Cu toate astea, "lumina" pe care o aduce în viața ta nu va putea fi dezmințită.

Pesti

Horoscop săptămânal Pești: 1 - 7 februarie 2021

Nu lași niciodată garda jos și trăiești într-o continuă presiune psihică. Evenimentele care te aproprie de cei dragi te fac să îți setezi și noi priorități. Ideile tale neconvenționale sunt puse în practică în plan profesional și social de persoane în care ai încredere deplină. În perioada următoare decizi să te ții departe de orice fel de intrigi. Ești tot mai conștientă că ai nevoie de mai mult timp pentru sine.
Articole astro