Cele mai ușoare și sigure căi de a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Dietele continuă să fie la mare căutare, dar trebuie să fim conștiente ca acestea pot da roade doar pe un termen scurt.

Cele mai ușoare și sigure căi de a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Veșnica întrebare a femeilor este: cum pot scăpa de grăsimea de pe abdomen, simplu si rapid în același timp?

Dacă vei avea puțină răbdare și vei urma cu încredere acești 7 pași, vei putea observa câteva schimbări la corpul tău.

1. Menține un deficit de calorii

Un deficit de calorii înseamnă să arzi mai multe calorii decât consumi. Dar dacă chiar dorești să obții rezultate, trebuie să ai un deficit de 500 de calorii zilnic, pentru a pierde un kilogram pe săptămână. Este ideal să mănânci un minim de 1.200 de calorii zilnic. Nici mai mult, nici mai puțin, pentru a nu afecta buna funcționare fizică și psihică.

2. Sportul este esențial

Introdu antrenamentul HIIT (High Intensity Interval Training), un tratament dezvoltat de antrenorii atleților care voiau rezultate mai bune. Studiile au arătat că acest antrenament este benefic pentru arderea grăsimilor și foarte eficient pentru slăbire. Este un antrenament intensiv care te ajută să arzi multe calorii și continuă să ardă chiar și după ce ai terminat de lucrat.

3. Cantitatea de fibre este foarte importantă

Dacă îți menții cantitatea de fibre intactă, poți ajuta la pierderea mai multor grăsimi. Marea problemă a majorității oamenilor este că nu mănâncă atât cât este necesar în fiecare zi. Fibrele pot provoca scăderea în greutate făcându-te să te simți sătulă cu mai puține calorii.

4. Nu elimina carbohidrații

Carbohidrații sunt benefici corpului tău. Amidonul, incluzând alimente cum ar fi fasolea, lămâia, bananele verzi, poate stimula metabolismul pentru că necesită mai mult efort pentru a se transforma în energie. Carbohidrații complexi, cum ar fi cerealele și legumele, sunt la fel de importanți, oferind o valoare nutritivă.

5. Elimină mâncarea procesată

Nu te poți abține de la toată mâncarea nesănătoasă. Consumul de alimente reale (direct de la natură, nu dintr-o cutie) nu provoacă grăsimi nedorite și oferă corpului tău substanțe nutritive vitale.

6. Ține sub control nivelul de stres

Când esti stresată constant, nivelul cortizolului din corp crește. Hormonii stresului stimulează apetitul, drept pentru care unele persoane se îngrașă pe bază de stres și își găsesc confortul în mâncarea nesănătoasă.

7. Respectă cele 8 ore de somn

Somnul și greutatea au o legătura mult mai strânsă decât ai putea tu să crezi. Lipsa somnului intensifică pofta de mâncare și împiedică mușchii să se refacă corect în timpul nopții. În plus, corpul tău produce mult mai mult cortizol în acest caz.

Citește și:
Ce putem mânca seara fără să ne îngrășăm

Foto: Instagram.com/camilacoelho

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din health & diet