Actorul Mel Gibson a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în luna aprilie

Mel Gibson s-a infectat cu noul coronavirus în luna aprilie, însă actorul a ținut secret totul, dezvăluindu-se și faptul că a fost internat în spital.

Actorul Mel Gibson a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în luna aprilie

Mel Gilbson s-a infectat cu noul coronavirus în luna aprilie. Actorul în vârstă de 64 de ani a fost internat și o săptămână într-un spital din Los Angeles. Mel Gibson a fost testat negativ de atunci și s-a vindecat.

„El a fost testat și găsit pozitiv în luna aprilie și a stat o săptămână în spital. El a fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost internat în spital, iar de atunci a fost testat negativ de mai multe ori, dar și pozitiv pentru anticorpi”, a declarat reprezentantul actorului pentru People.

Până în prezent, tratamentul cu remdesivir pare să fi avut cele mai bune rezultate asupra persoanelor care au avut nevoie oxigen, dar nu de ventilare mecanică. Deși remdesivir accelerează recuperarea pacienţilor infectați cu noul coronavirus, specialiștii afirmă că este nevoie de o combinație de tratamente pentru ca starea lor de sănătate să se amelioreze vizibil.

Potrivit Worldometer, se estimează că în Statele Unite sunt 4.169.991 de cazuri de coronavirus. S-au recuperat 1.979.617 de persoane, iar 147.333 de persoane au murit.

Actorul Mel Gibson a fost surprins de către paparazzi mergând la cumpărături în California, alături de partenera lui, Rosalind Ross, în luna martie, cu puțin timp înainte de a fi internat în spital. În aceeași perioadă și actorul Tom Hanks, dar și soția lui, Rita Wilson, au fost depistați pozitiv cu coronavirus, amândoi vindecându-se.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Mel Gibson și Rosalind Ross formează un cuplu din 2014. Cei doi s-au cunoscut atunci când aceasta a aplicat pentru un job la compania lui de producție. În 2017 cei doi au devenit părinții unui băiețel, pe nume Lars Gerard. Actorul Mel Gibson mai are opt copii, șapte din căsătoria cu Robyn Moore: o fată, Hannah și șase băieți –  gemenii Edward și Christian, William, Louis, Milo și Thomas. El mai are și o fată, Lucia, cu fosta lui parteneră, Oksana Grigorieva.

Citește și:
Un studiu arată care sunt cele trei lucruri simple pe care le putem face pentru a împiedica noi focare de Covid-19

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video