Operațiunea Dulapul cu artista Karmen

Karmen, artist muzical, are un stil eclectic, îi place să îmbine piese girlie cu piese elegante, dar și cu cele spectaculoase, perfecte pentru scenă.

Karmen mă aștepta la ea acasă, în afara Bucureștiului, și trebuie să recunosc că, odată ce i-am pășit pragul casei, m-au cuprins o liniște și o relaxare aparte. Asta pentru că atmosfera pe care o emana acel loc era caldă, calmă, iar grădina minunată îmi va rămâne mult timp în minte.

Karmen îmi spune că stilul ei pendulează între copilul care a fost până acum și mama care a devenit de curând. „Artistul din mine, însă, este în extaz atunci când îl las să iasă la iveală prin ținutele de scenă.”

Piesa de rezistență din garderoba protagonistei noastre este o jachetă din piele de la Philipp Plein, care nu numai că este spectaculoasă, dar are și valoare sentimentală, deoarece este un cadou de la tatăl ei.

Karmen adoră bijuteriile: „cred că o bijuterie poate transforma o ținută banală într-una specială”; iar piesa de care nu se poate lipsi este inelul ei de logodnă.

Artista îmi mărturisește că preferă să facă shopping online și că, de cele mai multe ori când călătorește în capitalele modei, alege să se plimbe prin oraș, și nu să intre în magazine. „De cele mai multe ori sunt spontană, îmi cumpăr haine înainte de diverse evenimente importante. Îmi plac foarte mult creațiile designerilor români, am nenumărate piese vestimentare pe care le ador semnate de Ioana Ciolacu, Alexandru Simedru, I Am Iza sau Mihai Albu.”

La finalul întrevederii noastre, Karmen mi-a mai spus că nu se ghidează după tendințe, ci că se îmbracă mereu așa cum simte.

Fashion quiz:

  • Tocuri sau flats? Tocuri.
  • Alb/negru sau curcubeu? Alb/negru.
  • Online sau shopping classic? Clasic.
  • Feminin sau masculin? Ambele.
  • Street style sau couture? Ambele.

Fashion advice:

  • Îmbracă-te simplu, astfel nu dai niciodată greș. Poartă ce ți se potrivește, nu încerca să pari altcineva. Asigură-te întotdeauna că ținuta ta este în concordanță cu starea ta de spirit, altfel te vei simți inconfortabil.

Foto: Bogdan Merlușcă

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Gina Chirilă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion