Iman îi aduce, cu primul său parfum, un omagiu lui David Bowie

Parfumul său de debut, Love Memoir, este un tribut adus poveștii de dragoste a cuplului.

Iman, legendarul supermodel, beauty mogul și cunoscuta filantroapă, a lansat primul ei parfum, aducând un omagiu poveștii epice de dragoste pe care a trăit-o cu regretatul său soț, superstarul David Bowie. Lansarea primului ei eau de parfum numit Love Memoir simbolizează relația de durată cu iconicul muzician. După 24 de ani de căsnicie și o fiică împreună, Bowie a murit în 2016, la 69 de ani, de cancer la ficat.

În timpul lockdown-ului, Iman s-a retras la casa cuplului din nordul statului New York, unde Bowie și-a petrecut timpul terminând ultimul său album. Anterior, supermodelul a declarat că a făcut tot posibilul pentru a evita să petreacă perioade lungi acolo, nedorind să se lase copleșită de durerea provocată de trecerea în neființă a soțului său, dar pe măsură ce izolarea s-a prelungit, Iman nu a avut de ales decât să-și înfrunte sentimentele. Regăsind amintiri în orice o înconjura în căminul lor comun, tristețea s-a transformat în inspirație, pe care a sintetizat-o apoi în esența Love Memoir.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cu siguranță am creat parfumul pentru mine, dar cu speranța de a inspira oamenii să-și sărbătorească amintirile”, a spus Iman. „Am 66 de ani, așa că ceea ce mi-a fost cu adevărat clar este că, la sfârșitul zilelor noastre, cel mai important și cel mai de preț lucru pe care îl avem și ne susține pe tot parcursul vieții noastre, îl reprezintă amintirile împărtășite cu cei dragi. Parfumul este într-adevăr un tribut adus iubirii mele, dragostei mele eterne și devotamentului față de soțul meu.”

„Unul dintre ingredientele care a însemnat foarte mult pentru mine a fost bergamota, pentru că îmi aduce aminte de Italia”, a continuat ea. „Ne-am căsătorit la Florența, așa că am folosit un amestec de bergamotă, coacăze negre, trandafir, vanilie franțuzească și, bineînțeles, vetiver. Fiecare notă evocă pentru mine amintiri și momente speciale pe care le-am împărtășit.”

Un produs realizat din dragoste, parfumul este încapsulat într-o sticlă strălucitoare, inspirată de suprapunerile de pietre regăsite pe proprietatea cuplului din nordul statului New York. Sticla întruchipează o siluetă organică, rotunjită, care amintește de echilibrul acestor suprapuneri, asemănător ca forță și unitate cu cel al unei iubiri reciproce, indestructibile. Nuanța de chihlimbar a rezultat din apusuri de soare de neuitat, iar capacul auriu reprezintă un simbol al moștenirii globale și a călătoriilor celor doi.

Citește și:
Matthieu Blazy este noul director de creație al Bottega Veneta

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video