Cum să salvezi o ținută dezastruoasă?

Află cum ar fi trebuit să poarte Alexia Țalavutis rochia aleasă la gala Unica astfel încât să arate stylish.

Cum să salvezi o ținută dezastruoasă?

De regulă nu prea îmi place să comentez ținutele oamenilor, chiar dacă nu sunt mereu de acord cu acestea, însă am fost provocată să scriu un material care ar putea ajuta vedetele sau oamenii mondeni în ceea ce privește look-ul lor. Așadar, voi da sfaturi despre cum ar fi trebuit purtată o anume piesă, ce accesorii, coafură & make-up s-ar fi potrivit unor anumite ținute ca acestea să fie actuale, moderne și potrivite evenimentului.

Alexia Țalavutis este o prezență simpatică, agreabilă și ar fi putut arăta impecabil la Gala Unica. Eu personal nu sunt adepta rochiilor din tul, complicate & voluminoase, nu cred nici că sunt suficient de cool și nici suficient de stylish, însă voi respecta decizia Alexiei și voi încerca doar să îi povestesc cum cred eu că ar fi trebuit să poarte această rochie.

Alexia a vrut probabil să reinterpreteze un look optezicist. Din păcate sunt mult prea multe volume si asta este probabil si din cauza coafurii, care în alt context ar fi spectaculoasă și trendy! Alexia, cel mai bine era să alegi între rochie si coafură! Dar să presupunem că ai fi ales rochia.. Iată sfaturile mele legate de cum ar fi trebuit să stilizei această piesă:

1. Ciorapii

Cu toate că în ultima vreme am tot recomandat ciorapii ultra fini, de această dată nu cred că își au locul. Aș fi mizat pe o pereche de ciorapi opaci dar, și mai bine, fără ciorapi!

Ciorapi Wolford

2. Pantofii

Pantofii sunt absolut superbi, dar purtați cu o pereche de Mom Jeans sau cu un look all black dar minimal! Cu această rochie aș recomanda o pereche de bocanci cu talpa supradimensionată. Astfel, rochia ar fi migrat din zona anilor optzeci într-o zonă punk.

Bocanci R13

3. Accesoriile

Cerceii sunt total nepotriviți din cauza mărimii lor dar și din cauza stilului lor ușor gipsy pe care îl emană. Aceștia ar fi trebuit să lipsească cu totul. Iar clutch-ul, superb de altfel, s-ar fi potrivit de minune cu bocancii de care spuneam mai sus, dar fără cercei!

4. Coafura

Rochia din tul voluminoasă are nevoie de o coafură minimală. Lungimea părului Alexiei este perfectă pentru o coafură ușor retro, cu breton, cu părul perfect întins.

Chloe toamna-iarnă 2019-2020

Citește și:
Ce aleg editorii ELLE? Cele mai cool sugestii de shopping, ținute și bijuterii ale momentului

Foto: Unica, Imaxtree

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion