(P) WIN Herăstrău, un proiect premium în cheia armoniei!

Astăzi, conceptul de lux nu mai este reprezentat de detalii flamboaiante, ci stă mai degrabă sub semnul armoniei. Și chiar aceasta este și ideea centrală a WIN Herăstrău, noul complex rezidențial aflat în plină dezvoltare, prezent în nordul Bucureștiului, chiar lângă cel mai vast spațiu verde al Capitalei.

(P) WIN Herăstrău, un proiect premium în cheia armoniei!

WIN Herăstrău, proiectul dezvoltat de PSC Contractor & Developer, este o oază în nordul Bucureștiului, un nou ansamblu rezidențial exclusivist pentru cei care își doresc să ajungă acasă într-un loc în care confortul, siguranța, funcționalitatea și frumusețea se îmbină armonios. Situat la doar trei minute de Parcul Herăstrău, dar și în apropierea stațiilor de transport în comun și în proximitatea marii zone de birouri a Capitalei, complexul include 5 clădiri care găzduiesc 252 de apartamente cu 2 – 5 camere.

WIN Herăstrău 1

Ansamblul poartă în primul rând amprenta unui concept arhitectural deosebit. Volumele, fațadeleferestrele de mari dimensiuni, care pornesc de la nivelul pardoselii, și elementele structurale au fost atent proiectate astfel încât spațiile interioare să fie luminoase, ample și continue. Întregul spațiu este încălzit de inserțiile elegante din lemn și de pereții verzi.

WIN Herăstrău 4

La fel de importantă este și comunitatea care se formează în WIN Herăstrău. Cei care au imaginat proiectul știu că „acasă”  înseamnă, de fapt, oameni. De aceea, au fost luate în considerare multiple spații de petrecere a timpului liber menite să aducă împreună oamenii.

WIN Herăstrău 5

În spiritul locuirii sub semnul frumosului în WIN Herăstrău, acesta oferă 410 locuri de parcare subterană, amplasate pe două niveluri, servicii de spălătorie și curățătorie chimică, spălare auto, mini market, locuri de joacă pentru copii în interior și exterior (pentru cei mici, de altfel, accesul la instituții educaționale de top este extrem de facil, multe aflându-se pe o rază de maximum 5 kilometri), servicii de înfrumusețare și estetică, două zone destinate sportului și zonă de agrement în aer liber, precum și un spațiu destinat întâlnirilor și divertismentului.

WIN Herăstrău 2

Confortul se numără printre principalele caracteristici ale ansamblului rezidențial, astfel încât locatarii se vor bucura cu siguranță de sistemul de încălzire prin pardoseală, cât și de sistemul centralizat de răcire. Și tot pentru un plus de confort sunt disponibile și dotări opționale, precum sistem aport aer proaspăt, sistem de aspirare centralizat, sistem casă inteligentă sau sistem de plafoane răcite. Iar pentru cei care vor să se imagineze într-un roman de Agatha Christie, sunt disponibile chiar și uși de acces cu aspectul unei biblioteci.

Serviciile de design interior premium sunt disponibile la cerere și asigurate prin divizia proprie a dezvoltatorului PSC Contractor & Developer. Chiar în lipsa alegerii acestor servicii, locatarii WIN Herăstrău beneficiază de spații utile și ușor de amenajat. Spre exemplu, bucătăriile sunt iluminate și ventilate natural, prevăzute cu un spațiu tehnic care ascunde instalațiile aferente oferind astfel libertatea amenajării, iar logiile sunt prevăzute cu parasolar și inserție de lemn la partea superioară, ele devenind repede prelungiri intime și mobilate ale spațiului interior.

WIN Herăstrău 3

WIN Herăstrău este proiectul în care totul a fost gândit cu pasiune pentru detalii și dorința fermă ca locuirea să fie un feeling continuu de armonie. Cei interesați sunt invitați să vadă acest concept de locuire în apartamentul model realizat în scurt timp de dezvoltator. Acest ansamblu rezidențial oferă experiența excelenței și a siguranței, iar conceptul arhitectural modern, designul, finisajele desăvârșite, posibilitatea de personalizare – toate conving și recomandă WIN Herăstrău drept un proiect al resurselor încredințate viziunii.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Foto: PR

Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration