Objets Nomades, o colectie spectaculoasa de obiecte de design Louis Vuitton

Cu ocazia Salone del Mobile de la Milano, Louis Vuitton prezinta in acest week-end publicului larg colectia Objets Nomades numarand 25 de obiecte de design create de unii dintre cei mai celebri designeri ai lumii.

Colectia Objets Nomades e un proiect de design inceput in 2012, Louis Vuitton comisionand unora dintre cei mai talentati designeri crearea de obiecte de mobilier sau iluminat transportabile, in spiritul calatoriilor aventuroase care sunt si astazi inima brandului.

Prototipurile experimentale si editiile limitate ale pieselor din Objets Nomades aduc un omagiu istoriei de comenzi speciale realizate de-a lungul timpului de Louis Vuitton pentru exploratori si personaje celebre ale istoriei, asa cum este iconicul cufar-pat produs in 1874 pentru exploratorul francez Pierre Savorgnan de Brazza.

Anul acesta, India Madhavi si Tokujin Yoshioka se alatura panopliei celor 10 designeri care deja au creat piese Objets Nomades pentru Louis Vuitton: Atelier Oï, Maarten Baas, Barber and Osgerby, the Campana Brothers, Damien Langlois-Meurinne, Nendo, Gwenaël Nicolas, Raw Edges, Patricia Urquiola, Marcel Wanders.

Printre cele noi 10 Objets Nomades care vor fi dezvaluite publicului in acest week-end se numara canapeaua creata de Camana Brothers, inspirata din forma norilor, masuta Indiei Madhavi inspirata de talismane exotice sau taburetul lui Tokujin inspirat din floarea care apare pe iconicul imprimeu Monogram al Louis Vuitton.

Foto: Louis Vuitton

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration