O noua familie de aspiratoare ultraperformante Samsung

Samsung Electronics Co. UK Ltd a anuntat lansarea celei mai noi game de aspiratoare. Familia de dispozitive cilindrice cu si fara sac, ce include aspiratoare cu o capacitate uimitoare, sunt mai usoare, mai compacte si impart aceeasi linie de design.

Gama cuprinde doua versiuni de aspiratoare, ce raspund la nevoile-cheie ale utilizatorilor: variantele high power pun accentul pe puterea de curatare, in timp ce versiunile Eco se concentreaza pe eficienta motorului, pentru un consum de energie optim.

High Power

Versiunile High Power sunt dotate cu motoare de 2.200 watt max (2.400-watt max pentru aspiratoarele cu sac) si ofera o capacitate de aspirare exceptionala. Tehnologia imbunatatita a motoarelor si accesoriile specializate fac din gama Rambo una dintre cele mai performante linii de aspiratoare de pe piata.

Eco

Versiunile Eco dispun de motoare economice de 1.200-watt si de accesorii special create pentru a imbunatati performanta. Aspiratoarele Eco au o capacitate de aspirare si de curatare intalnita pe dispozitive cu o putere mai mare. Inovatiile tehnologice Samsung ajuta la o economisire energetica de 45% fata de aparatele cu motoare de 2.200-watt. Toate modelele noi iau in calcul confortul auditiv, insa tehnologia motoarelor eco permite o reducere a nivelului de zgomot fara a reduce performanta, oferind o experienta de utilizare cu mult mai silenţioasa comparativ cu aspiratoarele conventionale.

Toate aspiratoarele cilindrice din noul line-up de produse beneficiaza de compartimente foarte eficiente de colectare a prafului cu o capacitate sporita – chiar si aspiratorul compact este deosebit de incapator, tinand cont de marimea sa – ceea ce le face perfecte pentru zonele cu trafic intens sau pentru locuintele in care exista animale de companie. Aspirarea de lunga durata faciliteaza considerabil curatenia casnica, deoarece filtrul aparatului trebuie curatat doar o data la cateva luni, sau chiar mai rar de atat.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration