Mark Seliger semneaza cel de-al 19-lea Calendar Lavazza

Falling in love in Italy, titlul oficial al celui de-al 19-lea Calendar Lavazza, un crez pe care Lavazza il promoveaza cu mandrie de multi ani multumita unui sir intreg de fotografi de renume international, chemati sa-si ofere viziunile lor unice, personale despre “Belpaese”.


 

Subiectul “Amore” — mai clar, a te indragosti in Italia, este una dintre acele teme originale, neobisnuite, care constituie o adevarata provocare pentru un fotograf, dar care ii permite si etalarea stilului si a personalitatii proprii. Lavazza a ales inca o data sa vorbeasca despre stilul italian de viata, deoarece, in Italia, asa cum se spune si in Calendar, “poate este ceva in aer care aprinde pasiune. Sau, poate frumusetea arhitecturii si a peisajelor este cea care starneste in mod firesc cel mai nobil sentiment dintre toate: iubirea”.

In fotografiile facute pentru 2011, Seliger capteaza aerul romantic si senzual al intalnirii dintre doi indragostiti: simbolismul, frumusetea estetica a sentimentului ca te indragostesti intr-o tara in care totul este arta – privit prin ochii unui cuplu de indragostiti sau ai unui fotograf cu talent.

Seliger portretizeaza iubirea intr-un mod nemediat si amuzant, jucandu-se cu peisajul clasic italian, umpland cu placere atmosfera fiecarei fotografii, printr-un stil direct, universal inteles.

Trecandu-le prin lentilele camerei sale, Seliger dezveleste secretele acelei Italii fara varsta, tara a iubirii, unde frumusetea, arta, natura si istoria iti modeleaza si cotropesc constiinta, conducandu-te inevitabil spre sentimente frumoase, de iubire.

Sunt sase povesti de dragoste diferite, spuse intr-un mod vesel sau suprarealist, separate in timp: “sase momente de intimitate in care ii gasim pe el, pe ea si cafeaua”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration