Made in RO – Design romanesc de dat in dar

Vine Craciunul, iar Designist.ro iti pregateste un targ numai cu cadouri fine, toate create in Romania, de designeri romani. "Made in RO - Design romanesc de dat in dar" este primul eveniment dintr-o serie dedicata designului si creativitatii romanesti, ce va fi activat si in alte perioade ale anului, in contexte care cer si o alternativa romaneasca de daruri creative si speciale.

Made in RO - Design romanesc de dat in dar

Prima editie "Made in RO – Design romanesc de dat in dar" va avea loc pe 22 si 23 decembrie, in spatiul La Copac (str. Pitar Mos nr. 23), intr-o zona centrala (aproape de Str. Arthur Verona si Piata Lahovari).

Multe dintre ideile frumoase prezentate pe site-ul designist.ro de-a lungul anului vor fi frumos ambalate la acest targ in sugestii de cadouri fine, speciale, atent selectionate. Piese deco, lampi, accesorii, decoratiuni de Craciun, design vestimentar si alte surprize, toate cu semnatura de designer roman, pot fi cadoul cu care te vei bucura sa pleci acasa sau spre casa celor dragi tie.

"Pe 12.12.2012 se implineste exact un an de cand am lansat site-ul www.designist.ro. Am crescut foarte mult in acest an, am inchegat o intreaga comunitate de oameni care creeaza si consuma design, sub toate formele lui, de la design interior, trecand prin design grafic, pana la fashion si bijuterie. Designist.ro, prin continutul de calitate, articolele in premiera realizate despre designeri din Romania a dat tonul multor actiuni pe zona de design de produs", declara Elis Popescu si Madalina Georgescu, cele care coordoneaza www.designist.ro.

Cu ce creatori te vei intalni pe 22 si 23 decembrie, la targul "Made in RO – Design romanesc de dat in dar"? Pe cei mai multi ii cunosti deja de pe Designist.ro. Altii vor aparea in premiera, iar in ambele cazuri vei face cunostinta cu noutatile pe care ei ti le-au pregatit cu aceasta ocazie. Ca sa dezvaluim doar o parte dintre oamenii frumosi care acum pregatesc decoratiuni si accesorii pentru noi toti, ii numim pe: Ciprian Vrabie, Anca Fetcu, .care?Cutare, Raluca Arnautu, Lightsquare, Cai verzi pe pereti, 11am architects, Atelierul de Print, Bowtique, Atelier 44, Alexe Popescu, Cuzina, Alin Teglas, Una ca Luna etc.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration