Louis Vuitton a prezentat colecția de obiecte de design Les Petites Nomades

Louis Vuitton e prezent zilele acestea la Fuori Salone Milano cu seria sa de obiecte de design Les Objets Nomades, create în colaborare cu unii dintre cei mai celebri designeri ai lumii.

La Palazzo Bocconi au fost amenjate mai multe săli în care sunt prezentate cele 24 de Objets Nomades create începând din 2012 de 13 designeri pentru Louis Vuitton.

Ca noutăți, anul acesta au fost adăugate colecției două noi obiecte: Diamond Mirror de Marcel Wanders și canapeaua de conversație Ribbon Dance de Andre Fu. De asemenea, trei dintre piesele aflate deja în colecție au primit noi culori: canapeaua Bomboca Sofa și fotoliul suspendat Cocoon, ambele de Fernando și Humberto Campana, și taburetul Blossom Stool de Tokujin Yoshioka.

Ca noutate absolută, este dezvaluită publicului colecția de mici obiecte decorative Louis Vuitton Les Petits Nomades, care vor ajunge în magazine către sfârșitul acestui an: o serie de 11 obiecte create de Atelier Oi, Marcel Wanders, Campana Brothers și Patricia Urquiola, inspirate din universul călătoriei și realizate din piele de Louis Vuitton.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration