Kludi Amphora, nobletea mediteraneana in baia ta

Kludi, producatorul de baterii de lux pentru baie si bucatarie, a creat o gama ce reflecta formele anticelor amfore in toata claritatea si splendoarea lor.

Kludi Amphora, nobletea mediteraneana in baia ta

Seria de baterii Kludi Amphora se adreseaza tuturor celor care iubesc elementele de inspiratie mediteraneana, regasind in propria baie noi motive de a se bucura de viata.

Designul armonios si tehnica inovativa dau nastere unui izvor de trairi noi si ofera libertate in privinta variantelor de manuire: leve sau manere in forma de trifoi, ergonomice si placute la atingere.

Contururile delicate si armonioase incadreaza perfect calitatile functionale ale bateriilor Amphora. Datorita functiei monocomanda, bateriile beneficiaza de o manipulare facila si de un reglaj fin al temperaturii.

Pentru a asigura locuintei tale o linie coerenta a designului, Kludi iti pune la dispozitie gama Amphora cu montare aparenta sau incastrata, ce ofera un confort individual pentru prietenii stilului mediteranean. Gama Kludi Amphora este disponibila atat pentru baie (baterii pentru lavoar, cada, dus, bideu), cat si pentru bucatarie.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din elle decoration