ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN AWARDS 2019 și-a desemnat câștigătorii

Ediția a cincea a premiilor ELLE DECORATION ROMANIAN DESIGN AWARDS a avut loc la final de lună mai, într-o locație specială, showroom-ul ClassIN, un loc unde designul si brandurile icon se află la ele acasă.

Gazda serii a fost simpaticul actor de origine macedoneana, Filip Ristovsky, care împreună cu Ileana Raducanu, redactorul-sef al revistei ELLE DECORATION, au anunțat câstigatorii celui mai important concurs de design interior de la noi din țară. Nu mai puțin de 25.000 de voturi online au
validat aceste premii, ale căror trofee, semnate de Cătălin Nastasoiu și sculptate în bronz masiv și granit de către sculptorul român Giulian Dumitriu, artist de cotă internațională , constituie un fascinant obiect de design în sine.

Numărul mare de participanți la eveniment ne-a dovedit încă o dată că efortul nostru de a scoate la lumină talentele autohtone este răsplătit prin interesul pe care oamenii din domenii diferite îl au față de acest domeniu.

Un alt trofeu inedit din punct de vedere al designului, Premiul de Sustenabilitate, a fost acordat de către Grundig arhitectului Bogdan Babici, pentru întregul său portofoliu de spații inteligente și sustenabile. Grundig a prezentat în cadrul galei, în premieră, noua colecție exclusivă de electrocasnice mici semnată de Massimo Bottura, ambasador global al companiei, distinsă prin designul elegant, calitatea impecabilă a materialelor, cromatica sofisticată, finisajele alese și tehnologiile intuitive.

Putem acum să vorbim linistiți de un val de designeri cu potențial să ajungă pe harta designului de interior din lumea întreagă. Astfel că vă invitam în paginile ce urmează să faceți cunostință atât cu câstigatorii cât si cu nominalizații din acest an, iar dacă sunteți curiosi cum a arătat seara galei de premiere, iată câteva fotografii care au surprins atmosfera.

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din elle decoration